HTC, Apple, RIM și Google, premiate la MWC 2011 În cadrul Galei GSMA

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.459 ori
<b>HTC, Apple, RIM și Google, premiate la MWC 2011 În cadrul Galei GSMA</b>Mobile World Congress 2011 nu a inclus doar prezentări de telefoane și tablete, ci și un moment festiv, Premiile GSMA. Aceasta este cea de-a 16-a ediție a premiilor anuale Global Mobile, câștigătorii fiind anunțați în cadrul unui show special,...

Mobile World Congress 2011 nu a inclus doar prezentări de telefoane și tablete, ci și un moment festiv, Premiile GSMA. Aceasta este cea de-a 16-a ediție a premiilor anuale Global Mobile, câștigătorii fiind anunțați în cadrul unui show special, care în acest an a inclus un concert al artistei Duffy și al trupei Metric.

Competiția a avut 600 de participanți, iar premianții includ atât companii de la care ne așteptam la astfel de performanțe, cât și nume mai puțin cunoscute. Spre exemplu, jocul Angry Birds a primit premiul de Aplicația Mobilă a Anului, faimosul joc primind și distincția de Aplicația Anului pe terminalele Apple.

Research în Motion a primit o distincție pentru BlackBerry Messenger (Aplicația Anului pe BlackBerry-uri), în vreme ce premiant la capitolul aplicații Android a fost Google Maps. Apple iPhone 4 a fost considerat terminalul mobil al anului trecut, în vreme ce producătorul anului a fost HTC. Lista completă a premianților se află aici.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×