HTC, Apple, RIM și Google, premiate la MWC 2011 În cadrul Galei GSMA

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.451 ori
<b>HTC, Apple, RIM și Google, premiate la MWC 2011 În cadrul Galei GSMA</b>Mobile World Congress 2011 nu a inclus doar prezentări de telefoane și tablete, ci și un moment festiv, Premiile GSMA. Aceasta este cea de-a 16-a ediție a premiilor anuale Global Mobile, câștigătorii fiind anunțați în cadrul unui show special,...

Mobile World Congress 2011 nu a inclus doar prezentări de telefoane și tablete, ci și un moment festiv, Premiile GSMA. Aceasta este cea de-a 16-a ediție a premiilor anuale Global Mobile, câștigătorii fiind anunțați în cadrul unui show special, care în acest an a inclus un concert al artistei Duffy și al trupei Metric.

Competiția a avut 600 de participanți, iar premianții includ atât companii de la care ne așteptam la astfel de performanțe, cât și nume mai puțin cunoscute. Spre exemplu, jocul Angry Birds a primit premiul de Aplicația Mobilă a Anului, faimosul joc primind și distincția de Aplicația Anului pe terminalele Apple.

Research în Motion a primit o distincție pentru BlackBerry Messenger (Aplicația Anului pe BlackBerry-uri), în vreme ce premiant la capitolul aplicații Android a fost Google Maps. Apple iPhone 4 a fost considerat terminalul mobil al anului trecut, în vreme ce producătorul anului a fost HTC. Lista completă a premianților se află aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×