MWC 2011: LG Optimus Pad hands-on; prima demonstrație Android 3.0 de pe Mobilissimo (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 2.296 ori
<b>MWC 2011: LG Optimus Pad hands-on; prima demonstrație Android 3.0 de pe Mobilissimo (Video)</b>Trimisul nostru la MWC 2011 în Barcelona revine cu un clip hands-on proaspăt al uneia dintre cele mai atractive tablete ale momentului. Este vorba despre LG Optimus Pad, terminal Android Honeycomb, pe care îl putem vedea în acțiune în următorul...

Trimisul nostru la MWC 2011 in Barcelona, Zsolt Tamassy revine cu un clip hands on proaspat al uneia dintre cele mai atractive tablete ale momentului. Este vorba despre LG Optimus Pad, terminal Android Honeycomb, prezentat in urmatorul clip in exclusivitate pentru Mobilissimo.ro si site-ul infratit GSMDome.com.

Acesta este primul contact cu Android 3.0 Honeycomb al echipei Mobilissimo.ro și trebuie să recunoaștem că Google a făcut o treabă excelentă cu acest OS. Posibilitățile de customizare sunt imense, iar widgeturile pot fi mutate cu ușurință pe oricare dintre meniurile Home. Tableta LG Optimus Pad vine cu un ecran de 8.9 inch, ce suportă o rezoluție de 1280 x 768 pixeli, iar gadgetul cântărește 654 de grame.

Dotările sale includ un procesor dual core Nvidia Tegra 2 și două camere de 5 megapixeli în partea din spate, pe care le puteți vedea și în clipul inclus în acest articol. Camerele sunt capabile de captură video 3D, iar conținuturile rezultate pot fi vizualizate prin streaming pe un televizor 3D via DLNA sau HDMI.

Rețineți că ecranul acestei tablete are totuși nevoie de ochelari speciali pentru vizualizarea clipurilor și imaginilor tridimensionale. Aflăm și că terminalul va sosi pe piață în luna martie și că este capabil de playback 1080p. Revenim și cu alte detalii de la MWC în următoarele ore! Mulțumim Zsolt!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×