MWC 2011: HTC Desire S În 80 de secunde expus cititorilor Mobilissimo! (Video)

2.422 ori
<b>MWC 2011: HTC Desire S În 80 de secunde expus cititorilor Mobilissimo! (Video)</b>într-o cursă contra timpului, persoana de la standul HTC din Barcelona ne-a expus funcțiile principale ale lui HTC Desire S. Terminalul ne este prezentat în demo-ul video de mai jos, atât pentru Mobilissimo.ro, cât și pentru site-ul înfrățit...

într-o cursă contra timpului, persoana de la standul HTC din Barcelona ne-a expus funcțiile principale ale lui HTC Desire S.Terminalul ne este prezentat în demo-ul video de mai jos, atât pentru Mobilissimo.ro, cât și pentru site-ul înfrățit GSMDome.com. Ei bine, să vedem dacă urmașul lui Desire are potențialul unui hit.

HTC Desire S vine cu o carcasă din aluminiu, care îi conferă forță designului și îl face mai compact, eliminând elementele inutile din plastic. Ni se prezintă camera de 5 megapixeli a handsetului, cu autofocus, bliț LED și suport pentru captură video 720p la 30 fps. Sub carcasa acestui terminal dotat cu Android 2.3 (plus HTC Sense) se ascunde un CPU Scorpion de 1GHz, plus un procesor grafic Adreno 205.

Aplicațiile de pe acest smartphone sunt organizate într-o listă și printr-o metodă de categorisire, care împarte softurile în aplicații frecvent folosite și programe descărcate din Android Market. Mai mentionam și că handsetul folosește un display S-LCD de 3.7 inch și că vine cu 1.1GB ROM și 768MB RAM. Epopeea MWC continuă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×