MWC 2011: PSP Phone aka Xperia Play sosește În martie, anunțat oficial astăzi; Iată specificațiile!

1.867 ori
<b>MWC 2011: PSP Phone aka Xperia Play sosește În martie, anunțat oficial astăzi; Iată specificațiile!</b>Sony Ericsson a sosit la Mobile World Congress 2011 cu un trio de modele Xperia, care de care mai atractive. Este vorba despre modelele Xperia Neo, Xperia Pro și Xperia Play, ultimul fiind cunoscut de către fani și sub numele de cod PSP Phone....

Sony Ericsson a sosit la Mobile World Congress 2011 cu un trio de modele Xperia, care de care mai atractive. Este vorba despre modelele Xperia Neo, Xperia Pro și Xperia Play, ultimul fiind cunoscut de către fani și sub numele de cod PSP Phone. Terminalul urmează să sosească pe piață în lună martie, cu Android 2.3 Gingerbread la bord.

Xperia play are un design foarte similar cu cel al lui Xperia X10, doar că îi adăugă o parte glisantă cu un sistem de control pentru gaming ce împrumută butoanele clasice de PSP. Să vedem și cum se prezintă lista de specificații a acestui telefon destinat gamerilor:

  • CPU: Scorpion ARM v7, 1GHz, GPU Adreno
  • Display: 4 inch, 480 x 854 pixeli
  • Camera: 5MP (spate), autofocus, geotagging, stabilizator, cameră frontală pentru video convorbiri
  • Memorie: 512MB RAM, 8GB microSD (card la pachet cu telefonul), 400MB memorie internă
  • Baterie: timp de convorbire 6 ore și 25 de minute în 3G
  • Conectivitate: Bluetooth, WiFi, 3G

Xperia Play

Handsetul cântărește 175 de grame și oferă o experiență clasică de gaming PlayStation, îmbinata cu tehnologia Android. Jocurile de pe această platformă vor sosi prin Android Market, iar printre partenerii care vor oferi titluri încă de la lansarea produsului se numără Sony Computer Entertainment, Electronic Arts, Glu Mobile, Gameloft, PopCap și multe altele.

Vom reveni și cu o experiență hands-on a consolei-telefon în orele următoare!

Sony Ericsson XPERIA Play

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×