MWC 2011: Adobe Flash Player 10.2 prezentat În Barcelona

1.690 ori
<b>MWC 2011: Adobe Flash Player 10.2 prezentat În Barcelona</b>Adobe și-a anunțat ieri performanțele în cadrul Mobile World Congress 2011, astfel că am aflat că peste 20 de milioane de smartphone-uri au fost dotate cu Flash Player 10.1. Nu mai puțin de 35 de terminale mobile suportă tehnologia și asta în...

Adobe și-a anunțat ieri performanțele în cadrul Mobile World Congress 2011, astfel că am aflat că peste 20 de milioane de smartphone-uri au fost dotate cu Flash Player 10.1. Nu mai puțin de 35 de terminale mobile suportă tehnologia și asta în doar 6 luni de la lansarea sa.

Adobe a anunțat că se așteaptă ca în acest an Flash Player să fie suportat pe 132 de milioane de device-uri la nivel internațional. Acestea includ și 50 de tablete, iar compania a promis și că va prezenta funcțiile lui Adobe Flash Player 10.2 în curând. De asemenea, aflăm că dezvoltatorii și publisherii pot crea acum aplicații Adobe Air pe 84 de milioane de terminale bazate pe Android și iOS.

Printre funcțiile noului Adobe Flash Player (10.2) se număra Stage Video, care îmbunătățește performanța video prin optimizarea accelerării hardware, atât pe desktop, televizor, cât și terminale mobile. Stage Video scade utilizarea memoriei și procesorului, dar asigura un frame rate crescut. Vom vedea acest software în acțiune pe platforma Android 3.0 Honeycomb și pe tabletele BlackBerry în curând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×