MWC 2011: Sony Ericsson Xperia Neo, "În mâna" redactorului nostru, În Barcelona (Video)

2.263 ori
<b>MWC 2011: Sony Ericsson Xperia Neo, "În mâna" redactorului nostru, În Barcelona (Video)</b>Sony Ericsson a dat lovitura la Mobile World Congress 2011, prezentând o tripletă de super-telefoane din seria Xperia. Este vorba despre modelele Xperia Play, Xperia Neo și Xperia Pro. Pe Sony Ericsson Xperia Neo a avut ocazia să îl testeze Zsolt...

Sony Ericsson a dat lovitura la Mobile World Congress 2011, prezentând o tripletă de super-telefoane din seria Xperia. Este vorba despre modelele Xperia Play, Xperia Neo și Xperia Pro. Pe Sony Ericsson Xperia Neo a avut ocazia să îl testeze Zsolt Tamassy, trimisul nostru la MWC. Ce a ieșit puteți vedea mai jos.

Avem de-a face cu un smartphone cu ecran de 3.7 inch, dar destul de subțire, la cei 13 mm ai săi. Terminalul suportă o rezoluție de 480 x 854 pixeli, iar clipul hands on a pus accentul pe camera sa foto și galerie. Deși handsetul rulează Android 2.3 Gingerbread, peste acesta a fost aplicat un layer software specific Sony Ericsson.

Fiindcă am menționat camera, aceasta folosește un senzor de 8 megapixeli și vine cu autofocus, bliț LED și suport pentru captură video HD la 720p și 30 fps. Sub carcasa acestui nou Xperia se află un procesor Snapdragon de 1GHz care dă naștere efectelor superbe din galeria și interfața telefonului. Ni se promite o zi și jumătate de funcționare cu o încărcare completă a bateriei telefonului.

Vom reveni cu detalii și noi informații de la MWC, deci rămâneți pe Mobilissimo!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×