Pilotează un mini elicopter Parrot AR Drone de pe iPhone, iPod Touch sau iPad

2.964 ori
<b>Pilotează un mini elicopter Parrot AR Drone de pe iPhone, iPod Touch sau iPad</b>Dacă sunteți pasionați de gadgeturi și în special de "jucăriile" upgradate atunci aflați că Orange România și firma Parrot aduc în țara noastră elicopterul AR Drone. Aceste mini elicopter poate fi controlat via iPhone, iPod Touch&nbsp;sau...

Dacă sunteți pasionați de gadgeturi și în special de "jucăriile" upgradate atunci aflați că Orange România și firma Parrot aduc în țara noastră elicopterul AR Drone. Aceste mini elicopter poate fi controlat via iPhone, iPod Touch sau iPad, folosind conexiunea WiFi.

AR Drone poate efectua manevre de zbor întocmai ca un elicopter real și este foarte ușor de folosit, atât în casă, cât și afară. Gadgetul folosește tehnologia Augmented Reality prin intermediul a două camere de luat vederi, montate una în față și una dedesubt. Imaginile transmise de elicopter ajung în timp real pe iPhone, iPod touch sau iPad, totul transformându-se într-un joc interactiv.

Trebuie menționat faptul că elicopterul necesită aplicația AR.FreeFlight pentru a fi pilotat, softul putând fi descărcat gratuit din App Store. Există și un joc interactiv numit AR.Pursuit, dacă sunteți pasionați de bătălii aeriene. Cu ajutorul său vă puteți lupta cu un alt AR Drone via WiFi. Elicopterul poate fi achiziționat la prețul de 319 euro, fiind disponibil prin comandă de pe 14 februarie în magazinul online. Din 25 februarie găsiți gadgetul în magazinele Orange.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×