MWC 2012: HTC One V preview - ofertă low end În zona Android 4.0 și un design Legendar (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.009 ori
<b>MWC 2012: HTC One V preview - ofertă low end În zona Android 4.0 și un design Legendar (Video)</b>Ați aflat din live blogging-ul Mobilissimo.ro care sunt planurile de viitor ale celor de la HTC și acum avem șansa să aruncăm o privire asupra terminalelor lor. Ați văzut deja în acțiune HTC One X și One S, iar acum este rândul lui HTC One V....

Ați aflat din live blogging-ul Mobilissimo.ro care sunt planurile de viitor ale celor de la HTC și acum avem șansa să aruncăm o privire asupra terminalelor lor. Ați văzut deja în acțiune HTC One X și One S, iar acum este rândul lui HTC One V. Acest model rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich și are un design inspirat de legendarul HTC Legend. Hai să vedem ce ne rezervă terminalul.

Observați că în acest clip telefonul nu este pornit și asta pentru că nu este complet finisat la capitolul software. Persoana de la standul HTC discută foarte mult despre camera telefonului și despre posibilitatea să de captură în doar 0.7 secunde pentru fotografii și abilitatea de a focusa în doar 0.2 secunde. Observați și "bărbia" telefonului, o trăsătură apreciată pe modele Android mai vechi. Iată și specificațiile lui HTC One V:

  • Dimensiuni: 9.2 mm grosime, 115 grame greutate
  • Display: 3.7 inch, 480 x 800 pixeli
  • Memorie: 4 GB internă, 512 MB RAM, slot microSD
  • Conectivitate: HSDPA, WiFi, Bluetooth 4.0, microUSB 2.0
  • Camera: 5MP, autofocus, bliț LED, captura video 720p
  • CPU: 1 GHz
  • Baterie: 1500 mAh, Li-Ion
  • Alte dotări: accelerometru, senzor de proximitate, busola digitală

Spre deosebire de One X și One S, acest model vine cu slot microSD și nu include o cameră frontală. și acest telefon vine cu 25 GB de stocare Dropbox la pachet cu handsetul, tehnologie Beats Audio disponibilă în aplicații third Party și sunt tare curios să văd cum se comportă procesorul de doar 1 GHz cu Android 4.0 și ce sacrificii s-au făcut pentru acesta. Ca și HTC One X și One S, One V are o baterie incorporata, care nu se poate scoate. Mai multe detalii aflați din clipul de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×