MWC 2012: ASUS Transformer Pad 300 preview - tableta quad core pentru tineri (Video)

2.150 ori
<b>MWC 2012: ASUS Transformer Pad 300 preview - tableta quad core pentru tineri (Video)</b>Sunt sigur că ați aflat deja de la live blogging-ul conferinței ASUS că producătorul asiatic a anunțat astăzi atât celebrul PadFone, cât și noi variațiuni ale seriei sale de tablete. Noua serie de tablete include și modelele Transformer Pad...

Sunt sigur că ați aflat deja de la live blogging-ul conferinței ASUS că producătorul asiatic a anunțat astăzi atât celebrul PadFone, cât și noi variațiuni ale seriei sale de tablete. Noua serie de tablete include și modelele Transformer Pad 300, o variantă quad core cu preț accesibil și culori variate pentru publicul tânăr. Avem și o expeirenta hands on, oferită de către trimisul nostru la Barcelona, Zsolt.

ASUS Transformer Pad 300 Series va sosi în albastru, alb sau roșu, în funcție de gusturile fiecăruia. Va exista și un model 4G LTE, iar tableta va fi vândută și în versiuni 3G și cu WiFi. Haideți să vedem ce ne rezervă această alternativă mai ieftină a lui Prime la capitolul dotări:

  • Dimensiuni: grosime tableta - 9.9 mm, greutate tableta: 635 grame/ grosime dock: 10.2 mm, greutate dock: 546 grame
  • Display: 10.1 inch, LED, 1280 x 800 pixeli
  • CPU: Nvidia Tegra 3, quad core
  • Memorie: 1 GB RAM, 16 GB ROM, 8 GB stocare ASUS WebStorage
  • Conectivitate: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, micro HDMI, USB 2.0 (dock)
  • Camera: 8 MP, autofocus, captura video 1080p, camera frontală de 1.2 MP
  • Baterie: Li-polymer, 22 Wh, 10 ore de funcționare; cu dock 22 Wh + 16 Wh = 15 ore funcționare

ASUS Transformer Pad 300 suporta unghiuri de vizualizare de 178 de grade, rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich și vedem tableta scoasă din dock în clipul de mai jos. Practic, imaginați-vă un Transformer Prime care vine direct cu Android 4.0, cu mai puțin spațiu de stocare, cu un ecran ușor inferior (nu e Super IPS+) și cu opțiuni de culoare variate, deci un device pentru tineri. Să vedem dacă și prețul va fi la fel de tineresc și mă aștept la o surpriză plăcută aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×