MWC 2012: LG Optimus 3D Max hands on preview - cel mai nou telefon 3D În acțiune din Barcelona (Video)

2.183 ori
<b>MWC 2012: LG Optimus 3D Max hands on preview - cel mai nou telefon 3D În acțiune din Barcelona (Video)</b>A trecut un an de când am văzut pentru prima oară un telefon 3D mainstream produs de LG. Era vorba despre LG Optimus 3D, iar primele impresii de la MWC 2011 erau că ne dor ochii de la efectele sale 3D. Acum lucrurile stau mai bine la MWC 2012, unde...

A trecut un an de când am văzut pentru prima oară un telefon 3D mainstream produs de LG. Era vorba despre LG Optimus 3D, iar primele impresii de la MWC 2011 erau că ne dor ochii de la efectele sale 3D. Acum lucrurile stau mai bine la MWC 2012, unde facem cunostiinta cu LG Optimus 3D Max, un handset cu un look mai plăcut, cu o cameră duala 3D și un display tridimensional care e ușor de privit.

Rețineți că acesta este un telefon cu un ecran 3D ce nu necesită ochelari speciali pentru a viziona conținuturi tridimensionale, de la jocuri, la filme și chiar YouTube 3D. Se pare că telefonul va fi rebranduit și sub numele de Optimus 3D Cube pe unele piețe. Aveți și o galerie foto cu acest telefon, la finalul acestui articol. Observați cât de subțire este deivce-ul! Ce aduce el în plus aflați din lista de specificații de mai jos:

  • Dimensiuni: 9.6 mm grosime, 148 grame greutate
  • Display: 3D LCD, 480 x 800 pixeli, 4.3 inch, Gorilla Glass 2
  • Memorie: 8 GB internă, 1 GB RAM, slot microSD
  • Conectivitate: HSDPA 21 Mbps, WiFi, DLNA, Bluetooth, microUSB 2.0, AGPS
  • Camera: dual 5MP, autofocus, blti LED, captura 1080p 30 fps (video), camera frontală VGA
  • CPU: TI OMAP 4430, dual core, 1.2GHz, GPU PowerVR SGX540
  • Baterie: Li-Ion, 1520 mAh
  • Alte dotări: accelerometru, giroscop, senzor proximitate, busolă

Telefonul rulează Android 2.3 pentru început, ni s-a promis o actualizare la Android 4.0 Ice Cream Sandwich și sincer să fiu bateria de 1520 mAh îmi provoacă îngrijorare. Telefonul Optimus 3D pierdea baterie văzând cu ochii și sper că urmașul sau să nu îi calce pe urme. Măcar avem un design mai plăcut, un telefon mai subțire și mai ușor decât LG Optimus 3D... Ecranul de pe acest nou venit folosește tehnologia NOVA, care rezolva din problemele de "ghosting" pe care le avea primul telefon 3D LG. Aflăm că există unele probleme în acest moment cu interfața 3D pe Ice Cream Sandwich, de aici și implementarea lui Gingerbread deocamdată. Telefonul va fi gata cu Android 4.0 până la finalul trimestrului 2. Mai multe detalii în video preview!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×