MWC 2012: LG Optimus L7 hands on - vârful de gamă al seriei L de la LG analizat În detaliu (Video)

2.576 ori
<b>MWC 2012: LG Optimus L7 hands on - vârful de gamă al seriei L de la LG analizat În detaliu (Video)</b>Cu o săptămână în urma LG anunța 3 noi telefoane, din seria L și anume LG Optimus L3, L5 și L7. Astăzi ne aflăm la Mobile World Congress 2012 în Barcelona și aruncăm o privire asupra lui LG Optimus L7, vârful gamei pentru seria L. Observați...

Cu o săptămână în urma LG anunța 3 noi telefoane, din seria L și anume LG Optimus L3, L5 și L7. Astăzi ne aflăm la Mobile World Congress 2012 în Barcelona și aruncăm o privire asupra lui LG Optimus L7, vârful gamei pentru seria L. Observați designul colțuros, care a devenit deja trademark pentru LG, fiind adoptat și pe alte modele noi, inclusiv Optimus Vu și LG Optimus LTE Tag.

Optimus L7 este un handset slim, cu o greutate scăzută, Android 4.0 drept OS, cu interfața LG Optimus aplicată pește și o textură plăcută atingerii la partea din spate a carcasei. E interesant faptul că deși aceste este un device Android ICS și are 2 butoane capacitive, el vine și cu un buton Home fizic. Smartphone-ul este fabricat în special din plastic, dar are accente metalice care îi asigură o oarecare eleganță. și iată cum arăta și specificațiile sale:

  • Dimensiuni: 8.7 mm grosime
  • Display: 4.3 inch, 480 x 800 pixeli
  • Memorie: 1 GB RAM, slot microSD
  • Conectivitate: HSDPA 21 Mbps, WiFi, Bluetooth 3.0, NFC, microUSB 2.0
  • Camera: 5MP, autofocus, bliț LED, captura video 1080p 30 fps, camera secundară
  • CPU: ȚI OMAP 4430, dual core, 1 GHz
  • Alte dotări: accelerometru, senzor de proximitate, busolă

Telefonul va sosi pe piața în trimestrul 2 la un preț neanunțat încă și dacă urmăriți clipul nostru de mai jos veți vedea câteva tranziții interesante între meniurile device-ului, datorită lui Optimus UI. Bateria lui LG Optimus L7 nu poate fi scoasă, un trend întâlnit tot mai des pe telefoanele de la MWC 2012, fie ele LG sau HTC. Mă aștept ca prețul acestui device să fie rezonabil, având în vedere aceste specificații destul de modeste, în comparație cu HTC One S, de exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×