MWC 2012: LG Optimus L3 preview video - telefonul low end al gamei L arată bine (Video)

1.596 ori
<b>MWC 2012: LG Optimus L3 preview video - telefonul low end al gamei L arată bine (Video)</b>LG s-a grăbit să își anunțe terminalele mobile înainte de MWC 2012, deci știam de săptămâna trecută de dotările lui LG Optimus Vu, ale lui LG Optimus 4X HD și existența seriei L. Aceasta include terminalele LG Optimus L3, L5 și L7, iar noi...

LG s-a grăbit să își anunțe terminalele mobile înainte de MWC 2012, deci știam de săptămâna trecută de dotările lui LG Optimus Vu, ale lui LG Optimus 4X HD și existența seriei L. Aceasta include terminalele LG Optimus L3, L5 și L7, iar noi vă oferim acum un preview video cu modelul cel mai low end dintre acestea, L3. Imaginile și clipul video vin direct din Barcelona, de la trimisul nostru Zsolt.

în ciuda faptului că este un handset de dimensiuni mici și cu specificații modeste, LG Optimus L3 își păstrează lookul elegant și acea rama metalică în jurul carcasei sale. Telefonul rulează Android 2.3 Gingerbread și având în vedere dotările sale, nu cred că vom vedea Android 4.0 pe el. Handsetul va sosi pe piața în lună martie, iar partea sa din spate este o suprafață plastificata cu o textură dură și cu aderenta bună în palma utilizatorului. Hai să vedem și ce specificații ne rezervă acest model care cu siguranță va avea un preț accesibil:

  • Dimensiuni: 11.7 mm grosime
  • Display: TFT, 3.2 inch, 240 x 320 pixeli
  • Memorie: microSD
  • Conectivitate: HSDPA 3.6 Mbps, WiFi, Bluetooth 2.1, microUSB
  • Camera: 3.15MP, autofocus, geotagging
  • Alte dotări: AGPS, accelerometru, radio FM stereo, busolă

îl văd pe LG Optimus L3 ca un rival pentru HTC Wildfire S, având în vedere aceste dotări. Circulă pe la MWC zvonul că acest model va costa în jur de 150 de euro, ceea ce îl face un rival direct pentru Samsung Galaxy Mini 2, un alt nou venit în acest început de 2012. Mai aflați că LG Optimus L3 va sosi într-o varietate de culori, în funcție de gustul utilizatorului. Mai multe detalii despre acest model de buget aflați din preview-ul nostru video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×