MWC 2012: Motorola MOTOACTV hands on - ceasul cu funcții fitness pentru persoanele active (Video)

1.866 ori
<b>MWC 2012: Motorola MOTOACTV hands on - ceasul cu funcții fitness pentru persoanele active (Video)</b>Motorola a participat la MWC 2012, în ciuda faptului că nu a prezentat vreun smartphone nou. Compania a adus totuși la Barcelona ceasul MOTOACTV, destinat pasionaților de fitness și persoanelor active. Acesta este un smart watch destul de gros, care...

Motorola a participat la MWC 2012, în ciuda faptului că nu a prezentat vreun smartphone nou. Compania a adus totuși la Barcelona ceasul MOTOACTV, destinat pasionaților de fitness și persoanelor active. Acesta este un smart watch destul de gros, care nu vine cu funcții de telefonie, dar poate fi sincronizat cu un handset Android și recepționa mesajele text ale telefonului. Mai avem la dispoziție și playback media și posibilitatea de a localiza utilizatorul.

Trimisul nostru în Barcelona, Zsolt a avut ocazia să vadă în acțiune un astfel de ceas, ba chiar să îl vadă la încheietura unor sportivi care pedalau sau făceau jogging. Touchscreen-ul pare destul de luminos și ușor de folosit, dar adevăratul său test ar fi în bătaia luminii soareului. MOTOACTV costă 249 de dolari în varianta de 8 GB și poate fi considerat mai degrabă o telecomandă pentru telefon și un device pentru fitness decât un înlocuitor de player media și smartphone. Iată dotările sale:

  • Dimensiuni: 35 grame greutate, 9.6 mm grosime
  • CPU: 600 MHz
  • Conectivitate: GPS, Bluetooth, USB, WiFi
  • Display: 1.6 inch, touchscreen
  • Baterie: Li-Ion, 258 mAh, 20 ore de playback
  • Memorie: 8/16 GB

Acest ceas este rezistent la apă și la praf, poate măsura caloriile consumate de utilizator și poate uploada pe MOTOACTV.com performanțele și statiscile unei persoane sportive, fie că e vorba de kilometri alergați sau parcurși pe bicicletă. Acest device amintește de un iPod Nano atașat unei curele care îl transformă într-un smart watch. Motorola afirma că produsul lor e compatibil cu iTunes și Windows Media Player, deci puteți sincroniza melodiile din acestea cu ușurință. Iată preview-ul video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×