Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 26 februarie - 4 martie: MWC 2012, Nokia 808 PureView și ASUS PadFone

1.137 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 26 februarie - 4 martie: MWC 2012, Nokia 808 PureView și ASUS PadFone</b>S-a încheiat și cea mai ocupată săptămâna din an la Mobilissimo.ro, cea cu Mobile World Congress 2012, la care am participat prin trimisul nostru la Barcelona, Zsolt. V-am oferit de-a lungul ultimei săptămâni zeci de experiențe hands on de la...

S-a încheiat și cea mai ocupată săptămâna din an la Mobilissimo.ro, cea cu Mobile World Congress 2012, la care am participat prin trimisul nostru la Barcelona, Zsolt. V-am oferit de-a lungul ultimei săptămâni zeci de experiențe hands on de la MWC, lansări de telefoane, live blogging și toate detaliile de care aveți nevoie. Haideți să vedem care au fost articolele cele mai citite din ultima săptămână.

10) MWC 2012: HTC One S preview, cel mai subțire telefon analizat la cald (Video)

Pe locul 10 se afla cel mai subțire telefon HTC, modelul One S, prezentat duminica trecută de HTC la MWC și pe care am reușit să punem mâna imediat după conferință. Acest device măsoară 7.8 mm grosime, vine cu un display Super AMOLED de 4.3 inch, conectivitate HSDPA, Android 4.0 și un CPU Qualcomm dual core. El mai vine și cu slot microSIM și Beats Audio.

9) Aventurile unui "Mobilissimo" în ziua II. de Mobile World Congress din Barcelona - Țeapa numită Nokia; Asus bine, dar fără internet

Aventurile unui A fost o zi de pomină, ziua a doua de la Mobile World Congress, Zsolt având parte de multe pățanii. Printre ele se numără și "țeapa de la Nokia", adică faptul ca jurnaliștii erau triați la intrarea la conferință, unii având acces în sala cu vorbitorii și alții acces într-o sală în care se afla doar un ecran pe care era afișată conferință. Zsolt a avut ghinionul să fie în a doua sală. Apoi el a participat la conferința ASUS, la care au fost probleme cu Internetul. Un articol savuros plin de impresii personale se afla pe locul 9.

8) TOP 7: Cele mai interesante telefoane lansate la MWC Barcelona 2012

TOP 7: Cele mai interesante telefoane lansate la MWC Barcelona 2012Colegul Emil Dragotă a făcut un top cu telefoanele prezentate la Mobile World Congress, în viziunea sa personală. Topul le include în mod evident pe foarte dezbătutele Nokia 808 PureView, ASUS PadFone și HTC One X. Găsiți și un telefon Huawei și unul LG în top și evident unul Sony. Să vedem dacă acest top se va menține și la final de an, atunci când vom afla cifrele de vânzări. Am un feeling ca modelul HTC și cel Sony se vor vinde bine...

7) Primele telefoane quad-core: LG Optimus 4X HD, Huawei Ascend D quad, HTC One X

Primele telefoane quad-core: LG Optimus 4X HD, Huawei Ascend D quad, HTC One XAm intrat în era quad core cu pași rapizi, iar startul a fost dat chiar de către tableta ASUS Transformer Prime anul trecut. Acum au venit și primele smartphone-uri quad core la MWC 2012, printre ele numărându-se și LG Optimus 4X HD, Huawei Ascend D quad și HTC One X. S-a optat în special pentru procesorul quad core Nvidia Tegra 3, în vreme ce Huawei a preferat propriul chipset, care promite să aducă performante mari.

6) MWC 2012: Sony Xperia U, Xperia P și Xperia S

MWC 2012: Sony Xperia U, Xperia P și Xperia SPot spune că Sony a dezamăgit la MWC 2012, prezentând exact modelele pe care se zvonea că le va arăta publicului în Barcelona. Este vorba despre Xperia P și Xperia U, dar japonezii au adus în Europa și terminalele Xperia Ion și Xperia S, pentru a fi admirate de jurnaliști și public. Xperia U și P sunt practic variante mai mici ale lui Xperia S, la capitolul design și au acea bară transparentă de notificări în partea inferioară, deja trademark pentru noile modele Xperia.

5) MWC 2012: HTC One X video preview Mobilissimo - primul quad core de la HTC! (Video)

MWC 2012: HTC One X video preview Mobilissimo - primul quad core de la HTC! (Video)Zsolt ne-a oferit o primă privire asupra smartphone-ului HTC One X, primul cu procesor quad core de la HTC. Este vorba despre un device cu CPU Tegra 3, Android 4.0 ICS, un ecran de mari dimensiuni cu rezoluție 720p și 32 GB memorie internă. Telefonul a fost expus în varianta albă și aflați că el vine cu slot microSIM, baterie non detașabila și fără slot microSD.

4) MWC 2012: ASUS Padfone preview video - cel mai bun lucru care s-a întâmplat mobile computing-ului (Video)

MWC 2012: ASUS Padfone preview video - cel mai bun lucru care s-a Întâmplat mobile computing-ului (Video)ASUS PadFone a fost cu siguranță terminalul cel mai original de la MWC 2012, care a adus conceptul de 1+1+1 în realitate: telefon care se introduce în tableta, care se conectează la o tastatură și devine laptop. și adăugăm la asta și un original stylus cu rol de headset Bluetooth. PadFone începe să sune tot mai bine, dar factorul decisiv cu privire la potențialul de a fi hit al acestui device va fi evident prețul. Până atunci telefonul din cadrul lui PadFone este unul foarte arătos, după părerea mea.

3) Nokia 808 PureView - camera phone în adevăratul sens al termenului

Nokia 808 PureView - camera phone În adevăratul sens al termenuluiNokia 808 PureView a luat și un premiu la MWC, pentru cel mai bun device nou, iar în acest articol aflăm ce poate acest handset cu camera de 41 megapixeli. S-a încins o discuție controversată-n secțiunea de comentarii a articolelor despre PureView pe Mobilissimo, cititorii împărțindu-se în două tabere: cei care afirmă că telefonul vine de fapt cu o cameră de 5/8 megapixeli cu oversampling și cei care afirmă că acesta camera chiar este de 41 MP în adevăratul sens al cuvântului.

2) Fotografii și clipuri cu Nokia 808 PureView

Fotografii și clipuri cu Nokia 808 PureViewînainte de toate, aflați că aceste fotografii și clipuri nu au fost modificate în vreun fel. Chiar AșA face poze și filmează noul Nokia 808 PureView. Telefonul filmează la 1080p și 30 fps și este capabil de zoom optic 3X. Fotografiile au între 9 și 12 MB, o valoare uriașă pentru un simplu telefon. Păcat că el rulează Nokia Belle și nu este lansat cu un OS mai revoluționar...

1) MWC 2012: Nokia 808 PureView preview - mamutul cameraphone-urilor într-o experientă hands on Mobilissimo (Video)

1) MWC 2012: Nokia 808 PureView preview - mamutul cameraphone-urilor Într-o experientă hands on Mobilissimo (Video)și din nou un articol despre Nokia 808 PureView, de această dată o experiență hands on la standul Nokia, unde Zsolt a pus mâna pe smartphone și l-a văzut în acțiune de aproape. Vedem și noul tip de zoom și anume slide zoom și aflăm și alte funcții ale acestui device. Aflați că noul camera phone Nokia vine cu bliț xenon, display AMOLED de 4 inch, CPU de 1.3 GHz, NFC, DLNA și 512 MB RAM. De menționat și faptul că dacă filmați nHD (640 x 360 pixeli), puteți atinge un foarte impresionant zoom de 12x și asta fără a pierde detalii!

Urmează o săptămână în care revenim la normal, cu recenzii video, unboxing-uri, lansarea lui iPad 3 și live blogging și știri foarte interesante despre Samsung Galaxy S III, iPad 3, iPhone 5 și alte device-uri de ultimă oră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×