MWC 2012 & premiile continuă: Standul Motorola de la MWC: eleganță, seriozitate și teste de anduranță (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.942 ori
<b>MWC 2012 & premiile continuă: Standul Motorola de la MWC: eleganță, seriozitate și teste de anduranță (Video)</b>Deși Motorola nu a prezentat vreun telefon sau tableta nouă la MWC 2012, prezența lor nu a fost de trecut cu vederea în cadrul showului din Barcelona. De aceea Zsolt a vizitat standul companiei americane și astăzi vă prezentăm din nou detalii de...

Deși Motorola nu a prezentat vreun telefon sau tableta nouă la MWC 2012, prezența lor nu a fost de trecut cu vederea în cadrul showului din Barcelona. De aceea Zsolt a vizitat standul companiei americane și astăzi vă prezentăm din nou detalii de la stand, însoțite ca de obicei de premii pe măsură.

Observați și în clipul de mai jos ca standul avea un design serios și elegant, dominat de logo-ul Motorola și culorile roșu și negru. Personalul era bine instruit și gata să răspundă la întrebări. Se mizează din câte văd în acest an pe mișcare, pe telefoane rezistente și pe gadgeturi pentru cei sportivi. Un exemplu e ceasul MOTOACTV, care era la mâna unor persoane ce făceau jogging pe o bandă de alergat sau la mâna unor sportivi pe biciclete statice.

Ceasul MOTOACTV

Am remarcat și inedita zona de testare a telefoanelor rezistente. Acestea erau închise într-un soi de cabine rotative, iar prima permitea stropirea telefonul pentru a-i testa rezistenta la apă, în vreme ce a doua arunca moneda după moneda pe suprafața sa, pentru a evidenția rezistenta la zgârieturi și în cele din urmă, in a treia cabina telefonul era inundat cu nisip, pentru a arăta că rezistă la contactul cu praful. în ce îl privește pe MOTOACTV, acest ceas ținea mereu sportivii la curent cu performanțele lor și starea de sănătate.

Anduranta telefoane Motorola - Motorola Defy

Cel mai subțire smarphone american, Droid RAZR a fost la rândul său prezent la standuri și ne-a fost oferit și un demo detaliat, deși i-am făcut deja recenzia  acestui device. Iată cum arăta și un hands on cu ceasul MOTOACTV despre care am tot vorbit:

și acum a venit și momentul marilor cadouri, astăzi o geantă pentru laptop sau documente, badge-ul nostru de la MWC și permisul de intrare, un suport pentru hârtiuțe de luat notițe, un pin Android și o insignă MWC. Primii 5 care dau tweet cu articolul acesta și like/share pe Facebook vor putea să aleagă unul dintre cadouri în ordinea în care au dat tweet. Trebuie de asemenea ca un concurent să facă dovada participării, trimițând un email la adresa concurs(a)mobilissimo.ro cu capturi de ecran ale tweeturilor și share-ului de pe Facebook + link către acestea și ora la care au fost date.

Mai jos aveți și o poză cu cadourile dacă v-am făcut curioși. Cât despre Motorola, sunt tare curios care e direcția lor pentru 2012, mai ales că nu au mai prezentat un produs nou de câteva luni, iar Motorola Xoom 2 nu a fost chiar o încântare. în schimb Droid RAZR a fost un telefon cu adevărat bun, mai ales în varianta cu baterie îmbunătățită, Droid RAZR MAXX.

Cadouri Mobilissimo.ro

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×