MWC 2012 și premiile revin: Standul Panasonic din Barcelona - telefoane rezistente la apă, tehnologie eco și noi cadouri pentru voi (Video)

2.178 ori
<b>MWC 2012 și premiile revin: Standul Panasonic din Barcelona - telefoane rezistente la apă, tehnologie eco și noi cadouri pentru voi (Video)</b>După câteva zile de pauză revenim cu seria de concursuri legate de Mobile World Congress 2012 și astăzi analizăm standul Panasonic. Sau mai bine zis "clădirea" Panasonic, deoarece compania asiatică avea parte de o zonă mare separată de restul...

După câteva zile de pauză revenim cu seria de concursuri legate de Mobile World Congress 2012 și astăzi analizăm standul Panasonic. Sau mai bine zis "clădirea" Panasonic, deoarece compania asiatică avea parte de o zonă mare separată de restul firmelor de la MWC. La intrare trimisul nostru la MWC, Zsolt a fost întâmpinat de un panou pe care curgea apă, iar în fața sa erau expuse terminalele, semn că Panasonic se axează foarte mult pe funcția de rezistență la contact cu lichidele.

Standul era îngust, dar bine gândit, astfel încât vizitatorii să nu fie stânjeniți din privirea telefoanelor. Totuși nu a fost chiar un paradis la Panasonic... veți vedea imediat de ce. La prima vizită am fost întâmpinat de un angajat care mi-a prezentat telefonul Panasonic Eluga cu multă bunăvoință, dar la a doua vizită nu a mai fost atât de amabil. E posibil ca al doilea set de întrebări să-l fi deranjat pe reprezentantul producatorului asiatic. Zsolt a vrut să afle dacă handsetul face poze sub apă, iar o doamnă de la Panasonic a confirmat, dar când a venit momentul testului a intervenit o altă angajată și a spus că handsetul de fapt nu face poze sub apă... deci confuzie totală!

Stand panasonic mWC

Eluga Power

în rest Panasonic Eluga a strălucit cu adevărat și s-a numărat printre cele mai apreciate device-uri noi de către Zsolt, care a avut ocazia să vadă toate telefoanele de la MWC. în ce privește impresia generală, având în vedere că e prima participare cu telefoane a celor de la Panasonic la MWC, lucrurile au fost chiar OK și rămâne de văzut cum va evolua compania în inițiativa sa de a cuceri piața europeană. Dacă v-am stârnit interesul, continuați să cititi, deoarece vine și concursul în curând. Dacă ați ratat aticolele de săptămâna trecută, aflați că primii 5 care dau retweet la acest articol cu standul Panasonic și respecta regulile din acest articol vor putea câștiga câteva premii foarte interesante.

Printre ele se număra un stick USB de 2 GB, un pin Chrome, un pin Android cu Angry Birds, un pix Panasonic și un carton promo ecologic cu cod QR. știu că vă suna ciudat acest ultim obiect, dar e vorba de o idee foarte drăguță de la Panasonic: o carte poștală din hartie reciclată, care conține seminte și dacă o puneți în apă și o acoperiți cu pământ în câteva zile încep să răsară și flori. Pentru cei care nu au auzit de Panasonic Eluga, acesta este un nou smartphone cu ecran touch de 4.3 inch, CPU TI OMAP dual core de 1 GHz, Android 2.3, camera de 8 megapixeli, 8 GB spațiu stocare, 1 GB RAM și suport pentru conexiune 3G cu viteze de download de până la 21 Mbps.

Panasonic Eluga

Per total experienta Panasonic a fost bună, în afară de ușoara discriminare între jurnaliști, în funcție de țara din care sunt. Citiți mai multe despre asta aici, în jurnalul MWC 2012 al lui Zsolt. între timp vă urăm baftă la concurs și nu uitați să urmați regulamentul și să confirmați tweeturile voastre în legătură cu articolul cu standul Panasonic. și acum un teaser pentru următoarele standuri: LG, Fujitsu, Microsoft și la final... Google Android!

Mulțumim pentru interes iar celor care încă nu ne urmăresc pe Twitter ori Facebook, aveți jos 2 legături prin care ne puteți introduce în feed-ul vostru de socializare:)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×