MWC 2012: Sony Xperia U preview - varianta mai mică a lui Xperia S (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.910 ori
<b>MWC 2012: Sony Xperia U preview - varianta mai mică a lui Xperia S (Video)</b>Dacă la CES 2012 am făcut cunostiintă cu Xperia S și Xperia Ion, la MWC 2012 au fost prezentate Xperia U și Xperia P, terminale midrange cu design similar cu cel al lui Xperia S, dar într-o variantă mai mică. Astăzi vi-l prezentăm pe Xperia U,...

Dacă la CES 2012 am făcut cunostiintă cu Xperia S și Xperia Ion, la MWC 2012 au fost prezentate Xperia U și Xperia P, terminale midrange cu design similar cu cel al lui Xperia S, dar într-o variantă mai mică. Astăzi vi-l prezentăm pe Xperia U, pe care îl admirați în clipul video de mai jos și în galeria foto de la final. Haideți să aflăm ce ne rezervă acest handset care vine cu variante diferite de culoare pentru "capacul" sau din partea inferioară.

Cunoscut în prealabil sub numele de cod Kumquat, Sony Xperia U combina un design compact cu experiență software clasică Sony (Ericsson). Aflați că acest handset folosește un ecran Reality Display și se observă și prezența unor efecte vizuale și tranziții evoluate fata de vremea lui Xperia Ray și Arc S, de exemplu. Bara transparentă a acestui telefon are și rolul de aspect fashion, deoarece își va schimba culoarea în funcție de cea a imaginilor afișate pe ecran, o funcție mai degrabă drăguță decât utilă. și iată cum arăta și dotările telefonului:

  • Dimensiuni: 12 mm grosime, 110 grame greutate
  • Display: 3.5 inch, 480 x 854 pixeli, Sony Mobile BRAVIA Engine
  • Memorie: 4 GB internă, 512 MB RAM, fără slot microSD
  • Conectivitate: HSDPA 14.4 Mbps, WiFi, DLNA, Bluetooth 2.1, microUSB 2.0
  • Camera: 5MP, autofocus, bliț LED, panorama 3D, captura video 720p 30 fps, camera frontală VGA
  • CPU: STE U8500, dual core, 1 GHz
  • Baterie: Li-Ion 1320 mAh
  • Alte dotări: accelerometru, senzor de proximitate, busola, AGPS, radio FM stereo

Deocamdată handsetul rulează Android 2.3.7 cu TimeScape la pachet și un update la ICS în lucru. Toate butoanele hardware ale lui Xperia U se afla în partea sa dreaptă, inclusiv cel On/OFF, cele pentru volum și cel pentru cameră. în partea opusă se afla un slot acoperit pentru SIM, portul HDMI și cel USB. Partea de plastic de sub bara transparentă se poate înlocui, iar acest capac este disponibil pe variante de roz, negru și galben. Handsetul mai vine la pachet și cu serviciile Music și Video Unlimited, iar mai multe detalii aflați din clipul de mai jos:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×