MWC 2012: Sony Xperia P preview - telefon cu bară transparentă și design ușor curbat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.911 ori
<b>MWC 2012: Sony Xperia P preview - telefon cu bară transparentă și design ușor curbat (Video)</b>La Mobile World Congress 2012 nu pot să spun că Sony ne-a surprins în mod deosebit, deoarece a prezentat doar două noi modele Android midrange. Este vorba despre Xperia U și Xperia P, iar pe acesta din urmă îl analizăm astăzi. Ca și Xperia U și...

La Mobile World Congress 2012 nu pot să spun că Sony ne-a surprins în mod deosebit, deoarece a prezentat doar două noi modele Android midrange. Este vorba despre Xperia U și Xperia P, iar pe acesta din urmă îl analizăm astăzi. Ca și Xperia U și acest device este o variantă mai mică a lui Xperia S, la capitolul design, cu acea bară transparenta în partea inferioară.

Imaginați-vă o combinație între formatul compact al lui Xperia U și ecranul destul de mare al lui Xperia S, plus o carcasă ușor curbată și rezultatul va fi Xperia P. Aflați totuși că avea fâșie de sub ecran nu se iluminează ca la Xperia U, dar un plus aici este carcasa din aluminiu rezistent, în partea din spate. Terminalul este unul subțire și elegant, iar spatele metalic înseamnă probabil că bateria acestui handset nu se poate înlătura. Haideți să vedem și lista sa de dotări:

  • Dimensiuni: 10.5 mm grosime, 120 grame greutate
  • Display: 4 inch, 540 x 960 pixeli, LCD, Sony WhiteMagic, Sony Mobile BRAVIA
  • Memorie: 16 GB internă, 1 GB RAM, fără slot microsD
  • Conectivitate: HSDPA 14.4 Mbps, WiFi, DLNA, Bluetooth 2.1, NFC, microUSB 2.0
  • Camera: 8MP, autofocus, bliț LED, panorama 3D, captura video 1080p 30 fps, camera frontală VGA
  • CPU: dual core, 1 GHz, STE U8500
  • Baterie: Li-Ion 1305 mAh
  • Alte dotări: AGPS, HDMI, accelerometru, giroscop, busola, radio FM Stereo

în partea dreaptă a lui Sony Xperia P observăm butonul ON/OFF și pe cele de volum, plus un buton pentru cameră, iar un aspect menționat de Sony cu privire la acest telefon a fost luminozitatea deosebită a ecranului prin tehnologia WhiteMagic. Noul telefon rulează Android 2.3.7 și va primi în curând upgrade-ul la Android 4.0 ICS, probabil la pachet cu un nou TimeScape și MediaScape. în partea stângă a acestui telefon se afla portul USB, cel HDMI și slotul SIM. Mai multe informații (într-o engleza-japoneza) aflați din preview-ul de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×