MWC 2012: ZTE Era preview - un telefon quad-core cu Android 4.0 și de la chinezi (Video)

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.208 ori
<b>MWC 2012: ZTE Era preview - un telefon quad-core cu Android 4.0 și de la chinezi (Video)</b>Dintre companiile mari care au prezentat terminale quad core Tegra 3 nu putea lipsi tocmai ZTE, care de curând a promis că are de gând să cucerească piața europeană. Deja sunt pe cai mari chinezii, anunțând 8 telefoane la MWC 2012, printre care...

Dintre companiile mari care au prezentat terminale quad core Tegra 3 nu putea lipsi tocmai ZTE, care de curând a promis că are de gând să cucerească piața europeană. Deja sunt pe cai mari chinezii, anunțând 8 telefoane la MWC 2012, printre care și acest ZTE Era, pe care îl vedeți în imaginile de mai jos și în acțiune în preview-ul video realizat de trimisul nostru în Barcelona, Zsolt.

Handsetul îmi amintește de un device HTC, mai ales cu acea mică barbie din partea inferioară. Avem de-a face cu un device care rulează Android 4.0 ICS, iar partea sa din spate include o zona metalică flancată sus și jos de 2 părți din plastic. De remarcat la acest telefon faptul că el vine cu un modem HSPA+ ICera 450, produs tot de Nvidia, ca și procesorul telefonului, deci motiv de mândrie pentru creatorul seriei Tegra.

  • Dimensiuni: 7.8 mm grosime
  • Display: 4.3 inch, 960 x 540 pixeli, TFT
  • Memorie: 8 GB interna, 1 GB RAM, slot microSD
  • Conectivitate: HSDPA 21 Mbps, Bluetooth 3.0, microUSB 2.0
  • Camera: 8 MP, autofocus, bliț LED, geotagging, captura video 1080p 30 fps, camera frontală VGA
  • CPU: Nvidia Tegra 3, quad core, 1.3 GHz
  • Alte dotări: radio FM stereo, AGPS, accelerometru, busola, giroscop

Handsetul este unul destul de subțire, ba chiar la fel de subțire ca și "cel mai subtire telefon HTC" și anume HTC One S. La prima atingere a acestui device ai putea să îți amintești de Nexus One, un terminal foarte apreciat de public, sau mai bine zis fratele său geamăn HTC Desire. Efectele 3D ale interfatei lui ZTE Era sunt spectaculoase, ecranul este clar și imaginile luminoase, astfel că acest produs are tot ce îi trebuie pentru a fi un viitor hit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×