MWC 2012: Nokia Asha 202 preview - telefon dual SIM de 60 de euro, cu touchscreen (Video)

2.301 ori
<b>MWC 2012: Nokia Asha 202 preview - telefon dual SIM de 60 de euro, cu touchscreen (Video)</b>Mobile World Congress 2012 nu înseamnă numai tehnologie de vârf și telefoane high end, ci și noi modele low end, care au propria evoluție de-a lungul anilor. Nokia strălucește la acest capitol prin seria Asha, care include acum noile modele 302,...

Mobile World Congress 2012 nu înseamnă numai tehnologie de vârf și telefoane high end, ci și noi modele low end, care au propria evoluție de-a lungul anilor. Nokia strălucește la acest capitol prin seria Asha, care include acum noile modele 302, 202 și 203. Astăzi ne ocupăm de Nokia Asha 202, al cărui preview video îl vedeți mai jos, însoțit de o galerie foto completă.

Aflați că acesta este un telefon dual SIM care costă doar 60 de euro fără abonament, deci o ofertă de nerefuzat, mai ales pentru un handset cu ecran touch. Nokia Asha 202 vine cu un SIM slot sub baterie și unul lateral, cu suport hot swap. Puteți face setări de profiluri diferite pentru fiecare SIM, se pare. Carcasa device-ului este plastificata, dar device-ul nu arată deloc rău în aceste condiții, mai ales că este foarte ergonomic și are o greutate redusă.

  • Dimensiuni: 13.9 mm grosime, 90 grame greutate
  • Display: TFT touch, rezistiv, 240 x 320 pixeli
  • Memorie: 10 MB internă, 32 MB ROM, 16 MB RAM, slot microSD
  • Conectivitate: EDGE, Bluetooth 2.1, microUSB 2.0
  • Camera: 2MP, captura video 15 fps
  • Baterie: Li-Ion 1020 mAh
  • Alte dotări: radio FM stereo, înregistrare de la radio

Acesta este un terminal 2G, deci nu avem conectivitate 3G pe el, dar cu ajutorul lui EDGE și al unui browser Nokia evoluat care comprimă datele vom avea parte de o experiență de browsing decentă. în clipul preview realizat de Zsolt vedem browserul web în acțiune, cu câteva bookmark-uri pentru acces rapid la site-urile care vă plac, plus o zonă de căutare. Nokia oferă la pachet cu acest telefon și un pachet de jocuri de la Electronic Arts, inclusiv FIFA 12. Puteți personaliza touchscreen-ul telefonului cu contactele preferate și aplicațiile preferate. Mai multe detalii în clipul hands on!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×