MWC 2012: ZTE PF112 HD preview - fratele geamăn pierdut al lui Galaxy Nexus (Video)

1.593 ori
<b>MWC 2012: ZTE PF112 HD preview - fratele geamăn pierdut al lui Galaxy Nexus (Video)</b>Companiile asiatice au avut un loc de cinste la Mobile World Congress 2012 în Barcelona, fie că e vorba de Huawei, Toshiba, Sony sau ZTE. Aceștia din urmă ne-au inundat cu telefoane și tablete, prezentând în total peste 15 modele, dacă nu mă...

Companiile asiatice au avut un loc de cinste la Mobile World Congress 2012 în Barcelona, fie că e vorba de Huawei, Toshiba, Sony sau ZTE. Aceștia din urmă ne-au inundat cu telefoane și tablete, prezentând în total peste 15 modele, dacă nu mă înșel. Zsolt, trimisul nostru la MWC 2012 s-a oprit asupra lui ZTE PF112 HD, un telefon care seamănă cu Samsung Galaxy Nexus și are specificații destul de apropiate de acesta, plus procesor quad core.

Telefonul rulează Android 4.0 și suporta conectivitate GSM, deci va sosi și în Europa cât de curând. Imaginați-vă că sunteți posesorii unui telefon care arata că Galaxy Nexus, dar nu este un Nexus și în plus mai oferă și un CPU Tegra 3. Aveți în acest articol și un clip hands on cu telefonul, dar vă recomandăm mai degrabă să priviți, decât să ascultați, deoarece persoană de la standul ZTE nu e chiar familiară cu engleza.

  • Dimensiuni: 8.5 mm grosime
  • Display: 4.5 inch, 1280 x 720 pixeli, TFT
  • Memorie: 8GB internă, 1 GB RAM, slot microSD
  • Conectivitate: HSDPA 21 Mbps, DLNA, Bluetooth 3.0, microUSB 2.0
  • CPU: quad core, Nvidia Tegra 3
  • Camera: 8 MP, autofocus, bliț LED, captura video 720p la 30 fps, camera frontală 2MP
  • Baterie: Li-Ion, 1650 mAh
  • Alte dotări: accelerometru, giroscop, busola, senzor de proximitate, radio FM stereo

Zsolt spune că telefonul este ușor, se ține bine în mână, playback-ul video arată bine și am apreciat și acel mic stroboscop cu care te poți juca pe ecran. Nici animația live cu ciupercile nu arată deloc rău, după cum se vede și în preview-ul video. Spatele acestui device îmi amintește ușor de tableta Huawei MediaPad, cu două zone negre de plastic, între care se afla o parte din aluminiu a carcasei. Va fi un an interesant acest 2012 în care ZTE și Huawei ne-au surprins deja cu telefoane quad core de calitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×