MWC 2013: Alcatel One Touch Idol, telefon cu ecran bun și Jelly Bean, carcasa cu feeling ieftin (Video)

1.697 ori
<b>MWC 2013: Alcatel One Touch Idol, telefon cu ecran bun și Jelly Bean, carcasa cu feeling ieftin (Video)</b>Alcatel era cândva o firmă franțuzească, responsabilă cu producția de telefoane ieftine cu dotări low end, dar a fost cumpărată de către o companie chinezească, care a schimbat orientarea către high end. Cu ocazia MWC 2013, am apucat să vedem...

Alcatel era cândva o firmă franțuzească, responsabilă cu producția de telefoane ieftine cu dotări low end, dar a fost cumpărată de către o companie chinezească, care a schimbat orientarea către high end. Cu ocazia MWC 2013, am apucat să vedem în acțiune modelul Alcatel One Touch Idol, pe care îl văzusem anunțat la CES 2013.

Handsetul vine cu un display IPS LCD de 4.7 inch, procesor dual core de 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB memorie internă și cameră de 8 megapixeli. Alcatel One Touch Idol rulează Android Jelly Bean și măsoară doar 7.9 mm în grosime. Dacă ne uităm la specificații, avem de-a face cu un smartphone low end, dar unul care surprinde plăcut prin luminozitatea ecranului. Handsetul cântărește 110 grame și din păcate este fabricat dintr-un plastic cu feeling de ieftin.

Alcatel One Touch Idol

Telefonul dispune de un slot microSIM, de unul microSD, iar ecranul suporta o rezoluție qHD, în cazul în care vă întrebați. Alcatel a modificat și designul standard al iconurilor, înlocuindu-le cu unele proprii. Handsetul are o baterie neinlaturabila de 1820 mAh, care ar trebui să ofere măcar o zi de funcționare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×