MWC 2013: Allview P5 Quad Într-un video preview În premieră din Bacelona; Telefonul Allview quad core e aici! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Allview 6.225 ori
<b>MWC 2013: Allview P5 Quad Într-un video preview În premieră din Bacelona; Telefonul Allview quad core e aici! (Video)</b>V-am informat deja despre anunțul oficial al lui Allview P5 Quad, primul telefon quad core al companiei Allview. El a debutat astăzi la Barcelona, în cadrul MWC 2013 și am avut ocazia să realizăm un video preview, pe care îl vedeți mai jos. &nbsp;...

V-am informat deja despre anunțul oficial al lui Allview P5 Quad, primul telefon quad core al companiei Allview. El a debutat astăzi la Barcelona, în cadrul MWC 2013 și am avut ocazia să realizăm un video preview, pe care îl vedeți mai jos.

Telefonul costă 1099 de lei și ar trebui să ajungă în toate magazinele partenere Allview în curând. Acest handset este unul dual SIM dual standby, care măsoară 9.8 mm în grosime și cântărește 140.7 grame. Oficialii de la standul Allview ne informează că P5 Quad ar trebui să depășească ușor o zi de utilizare, ba chiar să ajungă și la 2 zile, performanța de invidiat, chiar și pentru un model Allview. Telefonul dispune de un ecran IPS LCD de 4.5 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli, iar sistemul său de operare este Android 4.1 Jelly Bean.

Allview P5 Quad

Că procesor avem un Mediatek quad core de 1.2 GHz, cu GPU PowerVR SGX 544, iar alte dotări includ GPS, 4 GB memorie flash, din care 2 GB disponibili și 1 GB RAM. Terminalul dispune și de slot microSD, radio FM cu RDS, amplificator audio Yamaha și cameră de 8 megapixeli cu captura Full HD video. în cele din urmă avem la dispoziție și o baterie Li-Polimer de 2100 mAh, care pe hârtie asigura până la 400 de minute de convorbiri 2G.

Allview P5 Quad

Designul telefonului arată bine, păstrând linia terminalelor precedente Allview.

Vom oferi acet telefon ca premiu intr-un viitor concurs, vă șoptesc doar că acesta va fi mai restrictiv și vizează doar mebri activi ai forumului Mobilissimo.ro. Atât recenzia lui Allview P5 Quad, cât și concursul, vor avea loc la mijlocul lunii viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×