MWC 2013: Alcatel One Touch Idol Ultra hands on, un smartphone arătos și foarte subțire (Video)

1.437 ori
<b>MWC 2013: Alcatel One Touch Idol Ultra hands on, un smartphone arătos și foarte subțire (Video)</b>Alcatel a surprins plăcut la MWC 2013, în Barcelona, anunțând un smartphone rezonabil dotat, cu un design plăcut privirii, dar și o grosime foarte scăzută. Aflați că Alcatel One Touch Idol Ultra măsoară doar 6.45 mm în grosime, fără a...

Alcatel a surprins plăcut la MWC 2013, în Barcelona, anunțând un smartphone rezonabil dotat, cu un design plăcut privirii, dar și o grosime foarte scăzută. Aflați că Alcatel One Touch Idol Ultramăsoară doar 6.45 mm în grosime, fără a include zona camerei.

Dotările sale includ un procesor dual core de 1.2 GHz, un Mediatek, care permite rularea lui Android 4.1 Jelly Bean. în spate avem o cameră de 8 megapixeli, iar în zona frontală se afla o cameră de 1.3 MP și un display AMOLED HD de 4.7 inch. Idol Ultra aduce și 13.3 GB spațiu de stocare concret și nu are slot microSD. Rețineți că acest model e chiar mai subțire decât Oppo Finder, celebrul telefon chinez pe care îl avem în teste acum.

MWC 2013: Alcatel One Touch Idol Ultra hands on, un smartphone arătos și foarte subțire (Video)

Alcatel One Touch Idol Ultra va fi lansat în primul trimestru al acestui an și el are și o greutate scăzută, cântărind doar 115 grame. Am remarcat și un aspect comun cu Oppo Finder: telefonul fiind prea subțire, el nu are jack audio, deci vine cu un adaptor special, pe care îl conectați la portul microUSB. în fine, aflați că acest smartphone dispune și de o baterie Li-Ion de 1820 mAh și găsiți mai multe detalii în clipul hands on din articol.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×