MWC 2013: Fujitsu lansează tableta Stylistic M702, rezistentă la șocuri, apă și praf; Tableta de șantier e aici!

1.171 ori
<b>MWC 2013: Fujitsu lansează tableta Stylistic M702, rezistentă la șocuri, apă și praf; Tableta de șantier e aici!</b>Printre companiile prezente la MWC 2013, în Barcelona se numără și Fujitsu, care anul trecut ne fascina cu un stand bazat pe testarea telefoanelor și tabletelor din punct de vedere al rezistenței la contactul cu apă. Ei bine, anul acesta Fujitsu...

Printre companiile prezente la MWC 2013, în Barcelona se numără și Fujitsu, care anul trecut ne fascina cu un stand bazat pe testarea telefoanelor și tabletelor din punct de vedere al rezistenței la contactul cu apă. Ei bine, anul acesta Fujitsu prezintă nouă tableta Stylistic M702, rezistenta la apă și șocuri și dedicată segmentului business și muncii de teren.

Nu cred că greșesc prea mult atunci când afirm că aceasta este o "tabletă de șantier". Tableta Stylistic M702 rulează Android și este creată pentru a fi utilizată în medii umede și dificile, în care alte device-uri cedează. Terminalul aduce o autonomie de o zi, cântărește doar 580 de grame și are o carcasă dură și sticlă rezistenta la zgârieturi. Avem parte și de conexiune 4G, WiFi și NFC pe acest gadget, care include și un scanner de documente, folosit în tandem cu camera sa de 8.1 megapixeli.

Fujitsu Stylistic M702

Fujitsu Stylistic M702 este disponibilă la retailerii online din Europa Centrală, Orientul Mijlociu și Africa la prețuri ce pornesc de la 999 euro. Terminalul are instalate aplicații office, include un senzor pentru amprentă, criptarea hard disk-ului și urmărirea și recuperearea datelor de la distanță.

Fujitsu Stylistic M702

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×