MWC 2013: LG prezintă prima tehnologie pentru transmisia wireless ultra HD din lume

Autor:  | Publicat în:  MWC 915 ori
<b>MWC 2013: LG prezintă prima tehnologie pentru transmisia wireless ultra HD din lume</b>LG Electronics a venit la Barcelona cu o premieră, prezentând prima tehnologie pentru transmisia wireless ultra HD la nivel global. Ea aduce conținutul smartphone-urile pe televizoarele Ultra HD în timp real, prin transfer wireless. &nbsp; Avantajul...

LG Electronics a venit la Barcelona cu o premieră, prezentând prima tehnologie pentru transmisia wireless ultra HD la nivel global. Ea aduce conținutul smartphone-urile pe televizoarele Ultra HD în timp real, prin transfer wireless.

Avantajul acestei tehnologii este gradul scăzut de întârziere și pierdere de date, de vrem ce sunt folosite conexiunile de tip WiFi de pe terminalele LG. în timpul transferului conținutul multimedia va fi adaptat în mod automat la rezoluția ecranului TV, iar imaginea oferită va fi perfectă în timp real. Un alt avantaj este cel al consumului scăzut, tehnologia LG Wireless Ultra HD utilizând mai puțin de 50% din energia folosită de alte tehnologii similare de transfer.

Ideea este că aceasta modalitate de transfer se bazează mai puțin pe procesorul terminalului, de aici consumul redus. Imaginați-vă că undeva în viitorul nu foarte îndepărtat vom face streaming de video 4K de pe telefon pe televizorul nostru, folosind această tehnologie sau una similară.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×