HP vinde webOS către LG, care va folosi platforma pe televizoare

934 ori
<b>HP vinde webOS către LG, care va folosi platforma pe televizoare</b>Auzisem de ceva vreme ce LG intenționează să producă televizoare cu WebOS și ne gândeam că firmă va licenția tehnologia de la HP. Ei bine, iată că producătorul sud-coreean cumpăra WebOS integral de la HP, conform Reuters. &nbsp; Acesta este...

Auzisem de ceva vreme ce LG intenționează să producă televizoare cu WebOS și ne gândeam că firmă va licenția tehnologia de la HP. Ei bine, iată că producătorul sud-coreean cumpăra WebOS integral de la HP, conform Reuters.

Acesta este probabil ultimul pas din drumul lung de integrare a Palm în HP, care a eșuat lamentabil, distrugând orice urmă a companiei Palm. în 2010 HP cheltuia 1.2 miliarde pentru a cumpăra Palm și apoi lansa câteva telefoane și o tabletă care și-au găsit rapid sfârșitul, fiind necompetitive. LG va folosi webOS pentru televizoarele sale Smart, conectate la Internet.

De remarcat faptul că LG a lucrat deja cu HP în zona webOS, deci știe cu ce are de-a face. în urma tranzacției LG va primi codul sursă al sistemului de operare, documentele asociate, ingineria necesară, site-urile și licențele de proprietate intelectuală. HP va păstra brevetele și toate tehnologiile cloud legate de WebOS. HP și-a deschis WebOS către dezvoltatori și companii în 2012, încercând să lase comunitatea să ajute platformă să evolueze, dar nici Open WebOS nu a prins.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×