MWC 2013 - pregătirile au Început, cel puțin din partea Mobilissimo.ro

Autor:  | Publicat în:  MWC 997 ori
<b>MWC 2013 - pregătirile au Început, cel puțin din partea Mobilissimo.ro</b>Anul ăsta sunt privilegiat. Știu de prin decembrie că voi merge din partea Mobilissimo.ro la evenimentul care dă tonul pe piața de telefoane mobile și tablete. Nu am fost niciodată la Barcelona și nici la MWC. Vă dați seama că voi trăi...

Anul ăsta sunt privilegiat. Știu de prin decembrie că voi merge din partea Mobilissimo.ro la evenimentul care dă tonul pe piața de telefoane mobile și tablete. Nu am fost niciodată la Barcelona și nici la MWC. Vă dați seama că voi trăi experiența la maxim și voi încerca să vă împărtășesc impresiile mele de la fața locului, să aducă hands-on-urile cu cele mai noi device-uri. Așa cum v-am obișnuit în 2012 și 2011 prin trimisul nostru la fața locului, Zsolt Tamassy.

Munca îmi va fi ușurată de experiența pe care Zsolt o va împărtăși, astfel încât să nu fie nevoie a trece prin anumite momente mai puțin plăcute spre a ajunge la o anumită concluzie și pe de altă parte se află o adevărată echipă în spate cu Ervin, Mircea, Alex și Radu ce vor asigura partea de backup de aici. Ervin a avut grijă ca până în acest moment să fie totul organizat ca la carte.

Cred că MWC 2013 va fi cea mai interesantă experiență de când am ales să scriu pe partea de tehnologie, până la urmă s-a dovedit că nu a fost rău să investesc în pasiunea mea, să merg la început pe partea de tech blogger. Colaborarea cu Mobilissimo m-a propulsat într-un loc la care nici nu visam să ajung în urmă cu câțiva ani de zile. Atunci m-aș fi mulțumit și cu cel mai simplu telefon în teste. Lucrurile au evoluat între timp. Mi-au trecut prin mână câteva zeci de telefoane mobile și tablete. Am stat puțin să mă gândesc la telefoane dacă nu am trecut de pragul de 100, cred că sunt prin apropiere. Sunt familiarizat cu telefoanele de top din prezent, mare parte dintre ele le-am testat. Mă uitam că zilele acestea mă joc cu trei telefoane ce le pot poziționa ca vârfuri de gamă: ASUS Padfone 2, HTC One X+ și LG Nexus 4. Cred că multe persoane și-ar dori să le întoarcă pe toate fețele.

Și acum legat de MWC 2013. Până acum a fost rezolvată prezența la ASUS, Nokia, Huawei. Mai sunt discuții + MWC 2013 ca atare, locul în care vor fi expuse telefoanele & tabletele care ar trebui să prindă la public pe anul în curs. Din păcate, Samsung nu va aduce S IV la MWC și-l vor lansa într-un eveniment distinct și se pare că HTC va lansa M7, M4 și G2 de pe 19 februarie. Asta nu-i rău, în standul de la MWC voi putea să-i fac un hands-on, să-l întorc pe toate părțile și să văd dacă arată la fel de bine ca HTC One X+, cât de fluentă este interfața Sense 5.0, etc.

De la ASUS mi-aș dori să văd un smartphone cu Windows Phone 8 în genul Padfone 2, tablete noi de 7 inch cât și pe alte diagonale. Huawei este mereu o supriză, să vedem cu ce vor plusa față de CES 2013 unde cred că și-au arătat toate armele pe anul în curs. Nokia ar trebui să pluseze cu alte telefoane de top, nu îndrăznesc să visez prea sus. Ar fi timpul pentru o tabletă Nokia sau măcar pentru un phablet.

Echipamentul meu pentru MWC este aproape gata: laptop cu autonomie de până la 7 - 8 h (ASUS U36), cameră foto de tip DSLR cu toate cardurile de rigoare, filtrele și bateriile suplimentare + trebuie să fac rost de un Eye-Fi card pentru partea de live blogging, trepied nou care să fie adaptat atât pentru foto cât și pe video. Veți vedea de-a lungul următoarele zile ce pregătire se ascunde în spatele unui astfel de eveniment, o muncă făcută din pasiune spre a oferi informație în timp real.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×