MWC 2014: Iată (mini) conferința de presă integrală de la HTC - debutul lui HTC Desire 816 și Desire 610 (Video)

1.125 ori
<b>MWC 2014: Iată (mini) conferința de presă integrală de la HTC - debutul lui HTC Desire 816 și Desire 610 (Video)</b>Nu mi-am ascuns dezamăgirea legată de conferința HTC de ieri de la MWC 2014, prin ultima propoziție postată în cadrul live blogului. Mă așteptam la mai mult, mai cuprinzător și mai inovator, dacă pot spune așa. A devenit clar că pe 25 martie...

Nu mi-am ascuns dezamăgirea legată de conferința HTC de ieri de la MWC 2014, prin ultima propoziție postată în cadrul live blogului. Mă așteptam la mai mult, mai cuprinzător și mai inovator, dacă pot spune așa. A devenit clar că pe 25 martie îl vom vedea pe HTC One Plus, dar până atunci hai să vedem ce a adus conferință.

​

în primul rând HTC a lansat două telefoane midrange, dintre care unul chiar cu pretenții ce duc cu gândul la un high end. E vorba despre HTC Desire 816 și HTC Desire 610. Primul vine cu un ecran de 5.5 inch, cu rezoluție 720p, procesor Qualcomm Snapdragon 400 quad core de 1.6 GHz și 1.5 GB RAM, plus 8 GB stocare.

Acest model are o cameră de 13 MP în spate, una frontală de 5 MP și suport LTE. HTC Desire 610 e mai compact, cu ecran qHD de 4.7 inch, procesor Snapdrago 400 quad core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și 8 GB stocare. Aici primim o cameră de 8 MP cu blitz LED și o cameră frontală de 1.3 MP. Primul telefon intra în magazine în aprilie, iar al doilea în mai.

în rest conferință a fost despre evoluția HTC și o nouă inițiativa care permite utilizatorilor să partajeze puterea de procesare a telefonului, noaptea, atunci când dorm.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×