MWC 2014: Allview V1 Viper S hands on preview la MWC - primul telefon dual SIM cu Qualcomm de la Allview

Autor:  | Publicat în:  Allview 5.129 ori
<b>MWC 2014: Allview V1 Viper S hands on preview la MWC - primul telefon dual SIM cu Qualcomm de la Allview</b>După cum știți, Allview a lansat la MWC 2014 un nou smartphone, modelul Allview V1 Viper S, primul model dual SIM cu procesor Qualcomm de la Allview. El rulează Android 4.3, costă 1299 lei și îl vedeți detaliat într-o experiență hands on mai...

După cum știți, Allview a lansat la MWC 2014 un nou smartphone, modelul Allview V1 Viper S, primul model dual SIM cu procesor Qualcomm de la Allview. El rulează Android 4.3, costă 1299 lei și îl vedeți detaliat într-o experiență hands on mai jos.

Ni se vorbește în clip despre suportul NFC și conectivitatea cu alte device-uri. Acest model măsoară 8.9 mm, cântărește 143 de grame și integrează un display 720p de 5 inch, cu panou IPS. Procesorul este un quad core Snapdragon de 1.4 GHz, însoțit de 2 GB RAM și o cameră de 13 megapixeli în spate. Avem parte și de o cameră frontală de 5 MP, Miracast și o baterie de 2500 mAh.
​

Allview V1 Viper S

Allview V1 Viper S are marginile subțiri și are un alura unui telefon Motorola din seria Droid RAZR de acum câțiva ani, ceea ce nu e neapărat ceva rău. Acest model este un dual SIM cu amplificator audio Yamaha, 16 GB memorie internă, slot microSD și difuzoare stereo. Produsul ajunge în magazine în aprilie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×