Cosmote lansează noi extraopțiuni pentru cartelele prepaid; acces nelimitat WhatsApp plus minute nelimitate În rețea

3.364 ori
<b>Cosmote lansează noi extraopțiuni pentru cartelele prepaid; acces nelimitat WhatsApp plus minute nelimitate În rețea</b>Astăzi, 27 februarie, operatorul Cosmote România anunță lansarea a 4 noi extraopțiuni ce vor fi disponibile pentru utilizatorii de cartele pre-pay Cosmote sau Vibe. Aflăm că 3 dintre aceste noi extraopțiuni vor oferi acces nelimitat în aplicația...

Astăzi, 27 februarie, operatorul Cosmote România anunță lansarea a 4 noi extraopțiuni ce vor fi disponibile pentru utilizatorii de cartele pre-pay Cosmote sau Vibe. Aflăm că 3 dintre aceste noi extraopțiuni vor oferi acces nelimitat în aplicația WhatsApp, aplicație despre care am aflat de curând că a fost achiziționată de către gigantul Facebook pentru suma de 16 miliarde de dolari. Pe lângă aceste beneficii, extraopțiunile vor oferi și două noi addon-uri ce constă în minute naționale/internaționale și minute nelimitate în rețea.

Noul portofoliu prepaid Cosmote va include 4 extraopțiuni cu valori cuprinse între 5 și 10 euro. Acestea vor fi disponibile pentru cei care dețin în acest moment fie o cartelă Cosmote, fie o cartelă Vibe. Printre beneficiile incluse de cea mai ieftină extraopțiune regăsim 3000 minute în rețea, 3000 de minute către Romtelecom, SMS-uri nelimitate în rețea, 120 minute/sms-uri naționale și 50 MB trafic de date.

ScreenShot002.jpg

Pe lângă beneficiile oferite de extraopțiunile din tabelul de mai sus, clienții îți pot adăuga extra-beneficii în perioada 27 februarie - 10 martie prin intermediul bonusului Share care aduce de la 125 minute/mesaje naționale, până la 125 minute naționale și internaționale fix.

ScreenShot001.jpg

De asemenea, aflăm și că pentru extraopțiunile Play Free S și Play Free M, clienții care doresc să se bucure de servicii de voce nelimitate în rețea au la dispoziție addon-ul Nelimitat, care necesită plata unei taxe suplimentare de 1 euro/lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×