MWC 2014: rușii de la YotaPhone prezintă a doua generație de telefon, cu ecran dual

Autor:  | Publicat în:  Yota 923 ori
<b>MWC 2014: rușii de la YotaPhone prezintă a doua generație de telefon, cu ecran dual</b>Anul trecut era prezentat la MWC un model de telefon numit YotaPhone, care aducea un setup dual display. Handsetul YotaPhone de generație a doua a fost prezentat la MWC 2014 în această săptămână, cu câteva îmbunătățiri față de predecesor....

Anul trecut era prezentat la MWC un model de telefon numit YotaPhone, care aducea un setup dual display. Handsetul YotaPhone de generație a doua a fost prezentat la MWC 2014 în această săptămână, cu câteva îmbunătățiri față de predecesor.

Primul handset a fost vândut în peste 10.000 de unități în Rusia, având un succes local moderat. YotaPhone 2 e în faza de prototip, iar panoul spate E Ink, adică ecranul secundar suporta acum input touch. Apeluri, mesaje, email și web browsing, toate pot fi realizate pe ecranul E Ink always on de 4.7 inch. Singurul său defect este rata de refresh scăzută.

MWC 2014: rușii de la YotaPhone prezintă a doua generație de telefon, cu ecran dual

Dotările terminalului includ un display frontal de 5 inch și cu rezoluție Full HD, un AMOLED, iar ca procesor avem un Snapdragon 800 de 2.3 GHz. Handsetul măsoară acum doar 8.9 mm grosime și va costa probabil în jur de 600-700 de dolari, ca și predecesorul. Avem Android la dispoziție aici, dar unele aplicații nu vor rula pe partea E Ink a acestui smartphone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×