MWC 2015: Acer prezintă smartphone-ul Liquid Jade Z, un smartphone midrange cu preţ de 199 euro

Autor:  | Publicat în:  Acer 680 ori
<b>MWC 2015: Acer prezintă smartphone-ul Liquid Jade Z, un smartphone midrange cu preţ de 199 euro</b>Acer a prezentat &icirc;n avanpremiera MWC 2015 un nou smartphone, pe numele său Liquid Jade Z. Acesta vine &icirc;n completarea flagshipului Liquid Jade S, model cu procesor MediaTek de 64 bit, lansat la CES 2015. &nbsp; Revenind la terminalul proaspăt...

Acer a prezentat în avanpremiera MWC 2015 un nou smartphone, pe numele său Liquid Jade Z. Acesta vine în completarea flagshipului Liquid Jade S, model cu procesor MediaTek de 64 bit, lansat la CES 2015.

Revenind la terminalul proaspăt anunţat, acesta este dotat cu un procesor 64 bit la rândul său, un quad core MediaTek MT 6732m. Liquid Jade Z costă 199 de euro şi aduce şi un display IPS de 5 inch, cu rezoluţie HD, protecţie Gorilla Glass, dar şi suport pentru conectivitate 4G LTE. Dotările sale includ o cameră de 13 megapixeli, cu deschidere F/1.8, control al expunerii şi focalizării cu un singur deget pe ecran şi o funcţie "Perfect Selfie".

MWC 2015: Acer prezintă smartphone-ul Liquid Jade Z, un smartphone midrange cu preţ de 199 euro

În plus, telefonul oferă captura simultană cu camera din faţă şi spate. Acest model foloseşte o cameră selfie de 5 MP, cu deschidere F/2.2, pentru performanţe bune în condiţii low light. Acer Liquid Jade Z măsoară 7.9 mm în grosime, cântăreşte 110 grame şi are un corp curbat. El va fi disponibil în magazine în această lună, la pachet cu aplicaţia navigationala AcerNAV, bazată pe TomTom.

Acer Liquid Jade Z


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×