MWC 2015: Acer prezintă smartphone-ul Liquid Jade Z, un smartphone midrange cu preţ de 199 euro

750 ori
<b>MWC 2015: Acer prezintă smartphone-ul Liquid Jade Z, un smartphone midrange cu preţ de 199 euro</b>Acer a prezentat &icirc;n avanpremiera MWC 2015 un nou smartphone, pe numele său Liquid Jade Z. Acesta vine &icirc;n completarea flagshipului Liquid Jade S, model cu procesor MediaTek de 64 bit, lansat la CES 2015. &nbsp; Revenind la terminalul proaspăt...

Acer a prezentat în avanpremiera MWC 2015 un nou smartphone, pe numele său Liquid Jade Z. Acesta vine în completarea flagshipului Liquid Jade S, model cu procesor MediaTek de 64 bit, lansat la CES 2015.

Revenind la terminalul proaspăt anunţat, acesta este dotat cu un procesor 64 bit la rândul său, un quad core MediaTek MT 6732m. Liquid Jade Z costă 199 de euro şi aduce şi un display IPS de 5 inch, cu rezoluţie HD, protecţie Gorilla Glass, dar şi suport pentru conectivitate 4G LTE. Dotările sale includ o cameră de 13 megapixeli, cu deschidere F/1.8, control al expunerii şi focalizării cu un singur deget pe ecran şi o funcţie "Perfect Selfie".

MWC 2015: Acer prezintă smartphone-ul Liquid Jade Z, un smartphone midrange cu preţ de 199 euro

În plus, telefonul oferă captura simultană cu camera din faţă şi spate. Acest model foloseşte o cameră selfie de 5 MP, cu deschidere F/2.2, pentru performanţe bune în condiţii low light. Acer Liquid Jade Z măsoară 7.9 mm în grosime, cântăreşte 110 grame şi are un corp curbat. El va fi disponibil în magazine în această lună, la pachet cu aplicaţia navigationala AcerNAV, bazată pe TomTom.

Acer Liquid Jade Z

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×