MWC 2015: Acer prezintă un fitness tracker cu touchscreen, la preţ de 79 de euro: Liquid Leap+

406 ori
<b>MWC 2015: Acer prezintă un fitness tracker cu touchscreen, la preţ de 79 de euro: Liquid Leap+</b>De obicei Huawei deschidea seria lansărilor de la MWC, dar &icirc;n acest an onoarea le revine celor de la Acer. Pe l&acirc;ngă un smartphone midrange sau două, firma chineză a prezentat şi un fitness tracker, pe care &icirc;l puteţi vedea mai jos....

De obicei Huawei deschidea seria lansărilor de la MWC, dar în acest an onoarea le revine celor de la Acer. Pe lângă un smartphone midrange sau două, firma chineză a prezentat şi un fitness tracker, pe care îl puteţi vedea mai jos.

El este dotat cu ecran touch şi costă doar 79 de euro. Pe numele său Acer Liquid Leap+, el vine în continuarea lui Liquid Leap, lansat cu ceva vreme în urmă. La capitolul design noul venit aduce atât cu Liquid Leap, cât şi cu produsele Garmin, Microsoft şi Samsung din aceeaşi gamă. El suporta conectivitate Bluetooth 4.0 low energy şi e certificat IPX7, pentru rezistenţa la apă.

Produsul vine într-o varietate de culori, poate monitoriza somnul utilizatorului, dar şi activitatea fizică şi caloriile consumate. Ecranul său este un OLED de 1 inch, care permite şi realizarea de swipe între notificări. Veţi putea controla şi playerul muzical pe iOS, Android sau Windows Phone, iar trackerul va sosi în magazine în această lună în Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×