MWC 2015: Huawei Watch e probabil cel mai arătos ceas cu Android Wear aparut până acum

984 ori
<b>MWC 2015: Huawei Watch e probabil cel mai arătos ceas cu Android Wear aparut până acum</b>Deşi Huawei nu a anunţat &icirc;ncă smartwatchuri de nouă generaţie, modelul Huawei Watch a ajuns pe web prin multiple scăpări. Ieri vă prezentăm două panouri publicitare cu acest device, iar azi au apărut şi clipuri promoţionale (intre timp...

Deşi Huawei nu a anunţat încă smartwatchuri de nouă generaţie, modelul Huawei Watch a ajuns pe web prin multiple scăpări. Ieri vă prezentăm două panouri publicitare cu acest device, iar azi au apărut şi clipuri promoţionale (intre timp scoase de pe YouTube).

Acesta este un gadget foarte elegant, cu corp metalic circular şi display cu diametru de 42 mm.  Se remarca aici un display din cristal de safir, iar corpul e fabricat din oţel inoxidabil şi e de tip unibody. Avem la dispozitie şi un mecanism digital de tip "crown", care va aduce homescreenul în modul ceas. Produsul va sosi cu 3 finisaje: argintiu, auriu şi negru, la pachet cu o multitudine de curele.

MWC 2015: Huawei Watch e probabil cel mai arătos ceas cu Android Wear aparut până acum

În capturi vedem o varietate de astfel de curele, unele din piele foarte elegante. Huawei a creat şi o serie de homescreenuri foarte moderne pentru acest smartwatch cu Android Wear. Din păcate nu avem şi specificaţii pentru Huawei Watch, dar putem remarca că el vine cu senzor pentru puls, funcţii de fitness tracking şi probabil se va încărca pe bază de cradle, având o serie de pini metalici în spate.

Huawei Watch

MWC 2015: Huawei Watch e probabil cel mai arătos ceas cu Android Wear aparut până acum

Huawei Watch

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×