MWC 2015: Alcatel Idol 3 (4.7) hands-on - un telefon midrange elegant, cu margini cromate şi glossy (Video)

805 ori
<b>MWC 2015: Alcatel Idol 3 (4.7) hands-on - un telefon midrange elegant, cu margini cromate şi glossy (Video)</b>Modul &icirc;n care Alcatel Idol 3 (4.7) reflectă lumina de pe marginile sale atrage atenţia oricui. Şi noi am remarcat acest model la MWC 2015, la standul Alcatel şi am decis să vă oferim un clip hands on cu terminalul. &nbsp; Avem de-a face cu un...

Modul în care Alcatel Idol 3 (4.7) reflectă lumina de pe marginile sale atrage atenţia oricui. Şi noi am remarcat acest model la MWC 2015, la standul Alcatel şi am decis să vă oferim un clip hands on cu terminalul.

Avem de-a face cu un smartphone midrange cu ecran de 4.7 inch, cu rezoluţie 720p, iar la bordul handsetului se afla un procesor quad core Snapdragon 410, însoţit de 8 GB stocare şi 1 GB RAM. Alcatel oferă acest device si sub forma de model dual SIM cu 16 GB stocare şi tot 1 GB RAM. În spate se afla o cameră de 13 megapixeli cu bliţ LED şi captura video Full HD, iar pentru selfie avem o cameră frontală de 5 MP.

Alcatel Idol 3 (4.7)

Acest nou venit măsoară doar 7.6 mm în grosime şi vine cu o baterie de 2000 mAh şi un look destul de atractiv. Difuzoarele sale stereo au tehnologie HiFi, iar carcasa handsetului e fabricată din plastic, cu o textură cu aderenta foarte bună. De remarcat faptul că puteţi folosi acest telefon pentru convorbiri şi cu susul în jos, de vreme ce el are un microfon şi difuzor şi jos şi sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×