MWC 2015: Samsung Galaxy A7 hands-on - cel mai subţire smartphone Samsung, cu alură de phablet, dotări de top (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.312 ori
<b>MWC 2015: Samsung Galaxy A7 hands-on - cel mai subţire smartphone Samsung, cu alură de phablet, dotări de top (Video)</b>Un telefon foarte atractiv al celor de la Samsung, care &icirc;nsă nu este un flagship este modelul Galaxy A7. El a fost expus la MWC 2015, &icirc;n Barcelona, la standul companiei şi am avut ocazia să &icirc;i realizăm un hands on. &nbsp; Acest...

Un telefon foarte atractiv al celor de la Samsung, care însă nu este un flagship este modelul Galaxy A7. El a fost expus la MWC 2015, în Barcelona, la standul companiei şi am avut ocazia să îi realizăm un hands on.

Acest handset deţine recordul de cel mai subţire smartphone Samsung al momentului, cu o talie de 6.3 mm. El impresionează printr-un corp unibody metalic, dar şi printr-un ecran arătos Full HD Super AMOLED de 5.5 inch. La bord avem un procesor Qualcomm Snapdragon 615 sau un Exynos 5 Octa 5430 în unele versiuni, plus 2 GB RAM şi 16 GB stocare. Terminalul oferă şi slot microSD şi o cameră principală de 13 MP, cu bliţ LED.

Samsung Galaxy A7

În zona frontală se afla o cameră selfie de 5 MP, iar acest smartphone integrează o baterie de 2600 mAh. Putem considera Galaxy A7 o versiune mai mare de Samsung Galaxy A5, care de altfel se află în teste acum la Mobilissimo.ro şi nu m-ar mira că acestea două să împartă aceleaşi camere foto.

Samsung Galaxy A7 hands-on

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×