MWC 2015: ASUS ZenFone Zoom hands-on - primele impresii despre primul cameraphone ASUS (Video)

766 ori
<b>MWC 2015: ASUS ZenFone Zoom hands-on - primele impresii despre primul cameraphone ASUS (Video)</b>La MWC 2015 au poposit şi vedetele ASUS de la CES 2015, ASUS ZenFone 2 şi ZenFone Zoom, acesta din urmă primind un scurt hands on mai jos de la colegul Claudiu Sima. Acest handset este un cameraphone prin excelenţă, el sosind cu o cameră de 13 MP...

La MWC 2015 au poposit şi vedetele ASUS de la CES 2015, ASUS ZenFone 2 şi ZenFone Zoom, acesta din urmă primind un scurt hands on mai jos de la colegul Claudiu Sima. Acest handset este un cameraphone prin excelenţă, el sosind cu o cameră de 13 MP în spate cu zoom optic 3x.

El dispune şi de stabilizare optică a imaginii, un sistem de autofocalizare laser şi un sistem optic pe baza de lentila cu 10 elemente. ZenFone Zoom oferă zoom digital 12x şi în ciuda tuturor dotărilor optice, telefonul nu este exagerat de gros. El măsoară 12 mm în grosime şi cântăreşte 185 de grame, iar în fata tronează un display IPS de 5.5 inch, cu rezoluţie Full HD.

ASUS ZenFone Zoom

La bord se afl[ un procesor quad core Intel Atom Z3580 de 2.3 GHz, 2 sau 4 GB RAM şi până la 128 GB stocare. Terminalul da senzaţia de rezistenţă, datorită unei rame ce pare metalică, dar multe din trăsăturile sale de design amintesc şi de ZenFone 2. Avem la dispoziţie şi un buton fizic pentru cameră, iar în zona frontală se afla o cameră selfie de 5 megapixeli. La interior se afla şi o baterie de 3000 mAh.

MWC 2015: ASUS ZenFone Zoom hands-on - primele impresii despre primul cameraphone ASUS (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×