BlackView Ultra Plus: Conectivitate dual SIM, 4G şi WiFi acceptabilă

1.072 ori
<b>BlackView Ultra Plus: Conectivitate dual SIM, 4G şi WiFi acceptabilă</b>Blackview Ultra Plus este un phablet dual SIM, cum vedem atât de des în ziua de azi şi el aduce suport pentru conectivitate 4G LTE, cu viteza de download pe hârtie de până la 150 Mbps. Avem parte şi de suport GPS, Bluetooth 4.0, microUSB 2.0, WiFi şi USB

Blackview Ultra Plus este un phablet dual SIM, cum vedem atât de des în ziua de azi şi el aduce suport pentru conectivitate 4G LTE, cu viteza de download pe hârtie de până la 150 Mbps. Avem parte şi de suport GPS, Bluetooth 4.0, microUSB 2.0, WiFi şi USB OTG (cu cablu dedicat la pachet).

Am remarcat că semnalul WiFi nu e niciodată full la 100%, dar măcar nu pică, precum la alte modele din China. Slot-urile oferite aici sunt de tip micro SIM, iar apelurile realizate cu acest device sunt clare, dar nu au volum foarte ridicat. Semnalul a fost OK. Am realizat şi teste de viteză şi la cel 4G am atins 59 Mbps la download şi 42 Mbps la upload.

Speedtest Blackview Ultra Plus

Rezultatul e rezonabil, dar am văzut scoruri mai mari la modele testate în ultima vreme. La testul WiFi am cam fost dezamăgit de valorile de 49 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. Şi aici am văzut mai bine pe alte modele, inclusiv din China. Dar din nou, dacă am de ales între viteză mică şi picaje WiFi, cred că o aleg pe prima. Telefonul nu funcționează în banda 38 LTE TDD 2600 MHz a celor de la Digi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×