MWC 2015: Coolpad Dazen X7 hands-on - un smartphone foarte arătos, care aduce cu un Gionee şi un iPhone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Coolpad 785 ori
<b>MWC 2015: Coolpad Dazen X7 hands-on - un smartphone foarte arătos, care aduce cu un Gionee şi un iPhone (Video)</b>Brandul Coolpad este unul destul de popular &icirc;n China, acesta fiind un producător reputat de tablete şi telefoane, iar noi am avut contact cu unul dintre terminalele companiei la standul Opera. E vorba despre Coolpad Dazen X7, un handset foarte...

Brandul Coolpad este unul destul de popular în China, acesta fiind un producător reputat de tablete şi telefoane, iar noi am avut contact cu unul dintre terminalele companiei la standul Opera. E vorba despre Coolpad Dazen X7, un handset foarte arătos pe care îl vedeţi în acţiune mai jos.

Acest model costă 339 dolari şi are un design ce aminteşte de cel al unui telefon Gionee, dar şi de un iPhone. Terminalul vine cu suport pentru conectivitate 4G LTE, dar şi un display Full HD Super AMOLED de 5.2 inch, un procesor Mediatek octa core de 2 GHz, o cameră de 13 megapixeli în spate, cu senzor Sony IMX214 şi o cameră frontală selfie de 8 MP.

Coolpad Dazen X7

La bord se afla o baterie de 2700 mAh, iar handsetul are un strat de sticlă şi în zona din spate. La bord se afla şi o baterie de 2700 mAh, iar acest model rulează Android 4.4 KitKat. Handsetul integrează si 2 GB RAM, 16 GB stocare şi măsoară doar 6.5 mm în grosime.

Material Video Promovat

(TOP 5 Jocuri HORROR în 2019 prezentate pe Samsung Galaxy S10+)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×