MWC 2015: BLU Win HD hands-on - telefon colorat şi accesibil, cu Windows Phone 8.1 (Video)

805 ori
<b>MWC 2015: BLU Win HD hands-on - telefon colorat şi accesibil, cu Windows Phone 8.1 (Video)</b>Acesta nu este un producător chinez de telefoane, repet acesta nu este un producător chinez de telefoane! Se &icirc;nt&acirc;mplă foarte rar să vedem un producător de handseturi din SUA, dar iată că există şi astfel de firme. BLU este una dintre...

Acesta nu este un producător chinez de telefoane, repet acesta nu este un producător chinez de telefoane! Se întâmplă foarte rar să vedem un producător de handseturi din SUA, dar iată că există şi astfel de firme. BLU este una dintre ele, având sediu la Miami şi aducând la MWC 2015 terminalul Win HD. Pe acesta l-a putut analiza rapid Claudiu Sima în perindările sale pe la standul companiei.

BLU Win HD este un telefon cu Windows Phone 8.1 la bord şi carcasa colorată, iar formatul sau aminteşte de cel al unui model HTC One. Terminalul costă doar 180 de dolari şi are o carcasă fabricată din plastic, dar construcţia sa este destul de solidă. El include un display HD de 5 inch, dar şi un procesor quad core Snapdragon 200 de 1.2 GHz, 1 GB RAM şi 8 GB stocare.

 BLU Win HD

 BLU Win HD

În spate se afla o cameră de 8 MP, în vreme ce în zona frontală avem o cameră selfie de 2 MP. Terminalul vine cu radio FM, o baterie de 2200 mAh şi măsoară 7.8 mm în grosime. La bord găsim şi două sloturi micro SIM, iar handsetul vine în culori precum portocaliu neon, verde neon, galben sau alb.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×