MWC 2015: HTC prezintă în parteneriat cu Valve headsetul de realitate virtuală RE Vive

618 ori
<b>MWC 2015: HTC prezintă în parteneriat cu Valve headsetul de realitate virtuală RE Vive</b>HTC şi-a extins azi domeniul de activitate &icirc;n două zone noi şi anume brăţări fitness şi headseturi de realitate virtuală. Al doilea segment e reprezentat de noul produs HTC RE Vive, un headset VR realizat de taiwanezi &icirc;n colaborare cu...

HTC şi-a extins azi domeniul de activitate în două zone noi şi anume brăţări fitness şi headseturi de realitate virtuală. Al doilea segment e reprezentat de noul produs HTC RE Vive, un headset VR realizat de taiwanezi în colaborare cu producătorul de jocuri Valve.

Prezentat la MWC 2015 pe scena evenimentului unde a debutat HTC One M9, RE Vive are parte de un clip fascinant mai jos, care îi detaliază funcţiile. El este în mod sigur mai elegant decât Gear VR de la Samsung sau Microsoft HoloLens. HTC şi Valve doresc să ofere cea mai imersiva experienţa de pe piaţă şi varianta developer a acestui model va sosi în această primăvară, iar publicul va putea cumpăra versiunea finală în perioada sărbătorilor de iarnă.

Aparent acest proiect ar fi fost scăpat pe web cu ceva vreme în urmă sub forma unui proiect SteamVR. În ciuda implicării HTC, acest headset nu se bazează pe un smartphone, precum Gear VR. În schimb, avem un device aici care e construit complet în ideea de a oferi accesul la o lume virtuală 3D, cu un câmp larg de vizualizare. Vive se va conecta direct la PC şi va permite savurarea de conţinuturi 3D.

Avantajul produsului HTC e că el suporta medii de mare amploare, la nivel unei camere întregi, astfel că puteţi explora la 360 de grade şi în 3D în jurul vostru, pierzându-vă în lumile virtuale afişate. Sistemul nu a fost foarte clar detaliat, dar ştim că implică "controllere de tracking", care definesc spaţiul 3D din jur. Lista de parteneri Vive e foarte bogată şi include Google, HBO, Lionsgate şi producători de jocuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×