Samsung Galaxy S6 are deja pagina de precomandă la eMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Samsung 5.177 ori
<b>Samsung Galaxy S6 are deja pagina de precomandă la eMAG.ro</b>Samsung Galaxy S6 a primit deja o pagină dedicată pe eMAG.ro, pe care se afă numărătoarea p&acirc;nă la debutul evenimentului sau de lansare. Aceasta pagină va deveni una de precomandă de &icirc;ndată ce telefonul e lansat. &nbsp; &Icirc;n plus,...

Samsung Galaxy S6 a primit deja o pagină dedicată pe eMAG.ro, pe care se afă numărătoarea până la debutul evenimentului sau de lansare. Aceasta pagină va deveni una de precomandă de îndată ce telefonul e lansat.

În plus, eMAG.ro va invită să vă lăsaţi numele şi mailul pentru a fi informaţi cu privire la momentul în care veţi putea comanda acest terminal. Vă puteţi conecta şi cu Facebook pentru a fi primii care află ce preţ va avea noul flagship în ţara noastră. Pentru încă jumătate de oră avem doar speculaţii, dar din câte ştim până acum telefonul va sosi cu ecran Quad HD, senzor de puls şi amprente, camera de 20 MP si va avea spate din sticlă şi ramă metalică.

Dacă îmi permiteţi să estimez un preţ, el ar trebui să fie în jurul obişnuitei valori de 3200 sau 3100 de lei, la care au debutat şi precedentele flagshipuri Samsung. Puteți vizualiza pagina aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×