MWC 2015: Lenovo Vibe Shot hands-on - design de cameră foto, carcasă glossy şi fotografii impresionante (Video)

1.057 ori
<b>MWC 2015: Lenovo Vibe Shot hands-on - design de cameră foto, carcasă glossy şi fotografii impresionante (Video)</b>Lenovo a lansat un cameraphone la MWC 2015, modelul Lenovo Vibe Shot, care aminteşte puţin de o cameră Sony Cybershot, dacă este să fim sinceri, mai ales privind zona din spate. Nu că asta ar fi ceva rău, iar mai multe detalii despre produs aflaţi...

Lenovo a lansat un cameraphone la MWC 2015, modelul Lenovo Vibe Shot, care aminteşte puţin de o cameră Sony Cybershot, dacă este să fim sinceri, mai ales privind zona din spate. Nu că asta ar fi ceva rău, iar mai multe detalii despre produs aflaţi din hands on-ul lui Claudiu de mai jos.

Acest smartphone integrează o cameră de 16 megapixeli în spate, care din câte am înţeles ar avea un senzor Samsung şi nu Sony şi o lentilă cu deschidere F/2.2. Terminalul vine şi cu stabilizare optică şi cu un buton fizic pentru shutter, dar şi un buton care face trecerea între modurile de captură Pro şi Smart. Acesta din urmă reglează automat setările pentru captură, în vreme ce Pro oferă control complet manual..

Lenovi Vibe Shot

Dispunerea opţiunilor în cadrul interfatei camerei foto e bine gândită şi compartimentată. Vibe Shot are un corp pătrăţos, dar care stă bine în mână, iar dotările sale includ un display Full HD de 5 inch, Android 5.0 cu interfaţa Lenovo aplicată peste şi un procesor Snapdragon 615 64 bit. Produsul soseşte în iunie, la preţ de 349 dolari.

MWC 2015: Lenovo Vibe Shot hands on - design de cameră foto, carcasa glossy şi fotografii impresionante (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×