MWC 2015: LG Magna hands-on - un telefon midrange cu spate mat şi bine închegat (Video)

782 ori
<b>MWC 2015: LG Magna hands-on - un telefon midrange cu spate mat şi bine închegat (Video)</b>Gama nouă de telefoane LG cu Lollipop ni se dezvăluie &icirc;n Barcelona, iar mai jos &icirc;l puteţi vedea pe noul model LG Magna. El este un terminal midrange cu ecran de 5 inch, cu rezoluţie 720p şi care primeşte un hands on video mai jos. &nbsp;...

Gama nouă de telefoane LG cu Lollipop ni se dezvăluie în Barcelona, iar mai jos îl puteţi vedea pe noul model LG Magna. El este un terminal midrange cu ecran de 5 inch, cu rezoluţie 720p şi care primeşte un hands on video mai jos.

El rulează Android 5.0 Lollipop şi păstrează acea interfaţă plată pe care a adus-o LG G3. Terminalul măsoară 10.2 mm în grosime şi include un procesor quad core de 1.2 GHz în versiunea 3G şi unul de 1.3 GHz în versiunea 4G LTE. La bord se afla 8 GB stocare, 1 GB RAM şi o cameră de 8 MP în spate. Tot în spate găsim şi butonul On/Off şi de volum, iar în zona frontală se afla o camera de 5 MP.

LG Magna hands-on

Acest handset vine cu radio FM şi o baterie de 2540 mAh. Marginile ecranului său par destul de reduse, iar handsetul foloseşte o carcasă din plastic cu spate mat. Display-ul pare destul de glossy şi predispus să reţină amprente şi grăsime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×