MWC 2015: Oppo N3 hands-on - telefonul care a făcut cool camera rotativă, acum şi cu scanner de amprente (Video)

1.072 ori
<b>MWC 2015: Oppo N3 hands-on - telefonul care a făcut cool camera rotativă, acum şi cu scanner de amprente (Video)</b>Dacă Oppo N1 a riscat implement&acirc;nd un design ce implică o cameră rotativă, Oppo N3 perfecţionează ideea şi face cool acest aspect. Terminalul a fost expus la standul Oppo de la MWC 2015 şi puteţi vedea o experienţă hands on mai jos....

Dacă Oppo N1 a riscat implementând un design ce implică o cameră rotativă, Oppo N3 perfecţionează ideea şi face cool acest aspect. Terminalul a fost expus la standul Oppo de la MWC 2015 şi puteţi vedea o experienţă hands on mai jos.

Phabletul măsoară 9.9 mm în grosime, cântăreşte 192 de grame şi vine cu două sloturi SIM, dar şi un scanner pentru amprente. Dotările sale includ un display IPS LCD de 5.5 inch, cu rezoluţie Full HD, un procesor quad core Snapdragon 801, 2 GB RAM şi 32 GB stocare. Camera de 16 megapixeli are parte de certificare Schneider Kreuznach, care din câte ştiu sunt producători respectaţi de lentile foto.

Oppo N3

Oppo N3

​Aceeaşi cameră foloseşte un senzor de 1/2.3 inch, bliţ dual LED şi are o mărime a pixelilor de 1.34 microni. Acest model vine şi cu suport pentru o telecomandă specială Bluetooth, numită O-Click 2.0 şi care va permite să realizaţi fotografii mai uşor de la distanţă. La interior avem şi o baterie de 3000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×