MWC 2015: Samsung Galaxy S6 Edge hands-on: curbe mai discrete decât la Galaxy Note Edge, un terminal cu adevărat arătos (Video)

1.455 ori
<b>MWC 2015: Samsung Galaxy S6 Edge hands-on: curbe mai discrete decât la Galaxy Note Edge, un terminal cu adevărat arătos (Video)</b>Ieri &icirc;n cadrul evenimentului Unpacked de la MWC 2015, Samsung a lansat at&acirc;t flagshipul sau Galaxy S6, c&acirc;t şi modelul Galaxy S6 Edge, cu margini curbate duale ale ecranului. Colegul Claudiu Sima s-a aflat la eveniment şi acum revine cu...

Ieri în cadrul evenimentului Unpacked de la MWC 2015, Samsung a lansat atât flagshipul sau Galaxy S6, cât şi modelul Galaxy S6 Edge, cu margini curbate duale ale ecranului. Colegul Claudiu Sima s-a aflat la eveniment şi acum revine cu o experienţă hands on cu Samsung Galaxy S6 Edge. Iată cum arată ineditul terminal:

Spre deosebire de Galaxy Note Edge, care are doar o singură margine curbată, acest nou venite are ambele laturi ale ecranului foarte discret curbate pe margini, fără a sacrifica prezenta butoanelor fizice laterale. Sticla frontală e curbată prin prelucrare la peste 800 de grade Celsius, iar acest display produce un efect de vizualizare de tip 2.5D. Pe marginile curbate puteţi seta afişarea contactelor preferate, iar acest model vine cu un display Quad HD Super AMOLED, o cameră de 16 megapixeli în spate cu OIS şi un senzor pentru amprente în zona frontală, cu suport Samsung Pay.

Samsung Galaxy S6 Edge

La interior avem un procesor octa core Exynos 7420, 3 GB RAM LPDDR4, 32, 64 sau 128 GB stocare şi o baterie de 2600 mAh. Ambele margini ale ecranului se pot ilumina cu anumite culori în funcţie de notificările primite legate de un anumit contact sau apelurile primite de la aceştia. Dacă telefonul se afla cu faţa în jos în timpul unei întâlniri de afaceri, veţi vedea culoarea radiind din margine şi veţi pune degetul pe senzorul cardiac pentru a răspunde cu un mesaj predefinit la apel.

Samsung Galaxy S6 Edge

Terminalul măsoară 7 mm în grosime şi cântăreşte 132 de grame.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×