The Amazing Spider-Man 2 review (Samsung Galaxy S5): un joc de acțiune open world cu grafică fantastică (Video)

2.317 ori
<b>The Amazing Spider-Man 2 review (Samsung Galaxy S5): un joc de acțiune open world cu grafică fantastică (Video)</b>încă un film Spider-man ajunge în cinematografe în aceste zile, iar Gameloft mai scoate un joc legat de film. E vorba despre The Amazing Spider-Man 2, care costă 5 dolari și a fost testat de noi pe Samsung Galaxy S5 primit de la Cosmote România....

încă un film Spider-man ajunge în cinematografe în aceste zile, iar Gameloft mai scoate un joc legat de film. E vorba despre The Amazing Spider-Man 2, care costă 5 dolari și a fost testat de noi pe Samsung Galaxy S5 primit de la Cosmote România. Jocul s-a lansat la mijlocul lunii aprilie și ocupa 1.2 GB.

Acest titlul este unul open world, punându-vă la dispoziție un oraș New York vast, în stilul unui titlu GTA mai degrabă decât un joc tipic cu supereroi. Aveți evenimente planificate standard, incluse în poveste, dar și o mulțime de misiuni secundare. Bătăliile se bazează pe "button mashing", cam ca orice titlu Batman din seria Arkham de exemplu. Veți realiza combo-uri și veți lovi adversarii cu pumni, picioare și pânza de păianjen, deblocând și mai multe combo-uri pe parcurs.

The Amazing Spider-Man 2

La acest joc se remarcă în special grafica, care arăta foarte bine, mai ales când străbateți orașu folosind pânza lui Spidey. Felul în care lumina se reflectă în clădiri și randarea orașului este realizată bine, dar noul Spider-Man e cam șubred când vine vorba de randarea câtorva copaci. în plus, se întâmplă des că Omul Păianjen să treacă prin răufăcători sau alte texturi.

The Amazing Spider-Man 2 review (Samsung Galaxy S5): un joc de acțiune open world cu grafică fantastică (Video)

Printre misiunile secundare se număra cărarea oamenilor până la spital, oprirea unui jaf de bancă, sau urmărirea unei mașini cu răufăcători. Vă veți confrunta cu Electro, care vă va urmări prin oraș cu fulgerele sale, dar și cu Green Goblin și invențiile de la Ozcorp. Puteți realiza și upgrade-uri ale skillurilor lui Spider-man și cumpără tot soiul de poțiuni și obiecte ajutătoare din Shop.

The Amazing Spider-Man 2 review

Puteți merge vertical pe clădiri și aveți o hartă vastă la dispoziției. Acest titlu se poate juca doar dacă aveți conexiune la Internet, deci fie WiFi sau 3G pornit tot timpul. Există și o opțiune de tip Arenă, care va pune la dispoziție bătălii nesfârșite cu valuri de inamici și premii pe măsură. Aspectul enervant al acestui joc îl reprezintă glumele lui Spider-man, total nesărate și plictisitoare, sau replicile celor din jur.

îi acordăm acestui joc nota 9.2 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

în cazul în care vă întrebați cât costă în acest moment Galaxy S5 - telefonul pe care am prezentat acest joc, puteți afla accesând magazinele mai jos:

The Amazing Spider-Man 2 review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×