MWC 2015: Samsung Galaxy S6 Edge îşi dezvăluie funcţiile marginilor curbate în acest hands on explicativ (Video)

1.970 ori
<b>MWC 2015: Samsung Galaxy S6 Edge îşi dezvăluie funcţiile marginilor curbate în acest hands on explicativ (Video)</b>V-am prezentat deja o experienţă hands on rapidă cu Samsung Galaxy S6 Edge şi acum revenim cu un clip explicativ, axat pe muchiile sale rotunjite. Mai multe detalii are Claudiu Sima, &icirc;n clipul de mai jos. &nbsp; Aflaţi că făc&acirc;nd swipe...

V-am prezentat deja o experienţă hands on rapidă cu Samsung Galaxy S6 Edge şi acum revenim cu un clip explicativ, axat pe muchiile sale rotunjite. Mai multe detalii are Claudiu Sima, în clipul de mai jos.

Aflaţi că făcând swipe dinspre muchii spre centrul ecranului declanşăm o zonă de notificări, dar şi o zonă verticală cu contacte favorite. Handsetul afişează şi notificări în mod lanscape dacă facem 3 swipe-uri consecutiv pe muchie fără să ridicăm degetul de pe ecran. Astfel, vedem vremea, locul în care ne aflăm, nivelul bateriei, oră şi alte câteva detalii. Din câte știm acea zonă poate afișa și știri și cotații la bursă.

Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy S6 Edge pare puţin mai compact decât Galaxy S6, datorită formei curbate şi am aflat de la trimisul nostru în Barcelona că preţul acestui device ar putea fi de aproximativ 4000 de lei la debut. Cum vi se pare suma şi cum vi se par funcţiile marginilor curbate?

Samsung Galaxy S6 Edge îşi dezvăluie funcţiile marginilor curbate în acest hands on explicativ (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×