OnePlus 3 versus Samsung Galaxy S7 Edge: o serie impresionantă de teste marca SuperSaf, cu câștigător previzibil (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung  OnePlus 2.916 ori
<b>OnePlus 3 versus Samsung Galaxy S7 Edge: o serie impresionantă de teste marca SuperSaf, cu câștigător previzibil (Video) </b>SuperSafTV este numele unui alt canal de YouTube foarte apreciat de către pasionații de tehnologie. Persoana din spatele contului este apreciată pentru testele foarte interesante realizate noilor smartphone-uri apărute pe piață, OnePlus 3 fiind luat acum

YouTuberul SuperSaf a realizat unele dintre cele mai competente comparații foto între terminale mobile, mai toate flagshipurile acestui an trecând prin mâinile sale. Acum e momentul unei analize ce pune la bătaie recent lansatul OnePlus 3 cu faimosul Samsung Galaxy S7 Edge. 

Ce am remarcat din start e că OnePlus 3 are o imagine foarte albicioasă la captura video cu camera selfie, ca și cum ar avea o ceață aplicată. În schimb, nici o problemă la Galaxy S7 Edge. Ambele handseturi au filmat apoi 4K și parcă din nou OnePlus 3 ilumina prea mult cadrul.

Stabilizarea a fost destul de bună pe ambele modele, cu un mic plus pentru S7. La testul de autofocalizare, evident S7 rămâne campionul, dar nici OnePlus 3 nu stă rău. Bătălia se dă între o cameră de 12 MP pe S7 și una de 16 MP pe OnePlus 3. SuperSaf a preferat să facă fotografiile pe modul auto.

Captura foto selfie e de calitate pe ambele, dar S7 stă mai bine la dynamic range. OnePlus 3 prinde mai multe detalii cu camera sa frontală de 8 MP versus cea de 5 MP de pe S7 Edge. La captura macro la exterior ambele modele s-au descurcat bine, dar cumva S7 a prins mai multe detalii. 

/>   
Captura wide a adus un dynamic range mai bun pe OnePlus 3, iar la interior OnePlus 3 s-a descurcat mai bine la culori. În condiții cu luminozitate foarte scăzută, S7 câștigă clar, prin iluminarea excelentă. Deschiderea f/1.7 și pixelii mai mari de pe S7 aduc victoria fără drept de apel.  

OnePlus 3 are doar avantajul extra detaliilor și poate dynamic range mai bun ziua în anumite condiții. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×