OnePlus 3 versus Samsung Galaxy S7 Edge: o serie impresionantă de teste marca SuperSaf, cu câștigător previzibil (Video)

2.976 ori
<b>OnePlus 3 versus Samsung Galaxy S7 Edge: o serie impresionantă de teste marca SuperSaf, cu câștigător previzibil (Video) </b>SuperSafTV este numele unui alt canal de YouTube foarte apreciat de către pasionații de tehnologie. Persoana din spatele contului este apreciată pentru testele foarte interesante realizate noilor smartphone-uri apărute pe piață, OnePlus 3 fiind luat acum

YouTuberul SuperSaf a realizat unele dintre cele mai competente comparații foto între terminale mobile, mai toate flagshipurile acestui an trecând prin mâinile sale. Acum e momentul unei analize ce pune la bătaie recent lansatul OnePlus 3 cu faimosul Samsung Galaxy S7 Edge. 

Ce am remarcat din start e că OnePlus 3 are o imagine foarte albicioasă la captura video cu camera selfie, ca și cum ar avea o ceață aplicată. În schimb, nici o problemă la Galaxy S7 Edge. Ambele handseturi au filmat apoi 4K și parcă din nou OnePlus 3 ilumina prea mult cadrul.

Stabilizarea a fost destul de bună pe ambele modele, cu un mic plus pentru S7. La testul de autofocalizare, evident S7 rămâne campionul, dar nici OnePlus 3 nu stă rău. Bătălia se dă între o cameră de 12 MP pe S7 și una de 16 MP pe OnePlus 3. SuperSaf a preferat să facă fotografiile pe modul auto.

Captura foto selfie e de calitate pe ambele, dar S7 stă mai bine la dynamic range. OnePlus 3 prinde mai multe detalii cu camera sa frontală de 8 MP versus cea de 5 MP de pe S7 Edge. La captura macro la exterior ambele modele s-au descurcat bine, dar cumva S7 a prins mai multe detalii. 

/>   
Captura wide a adus un dynamic range mai bun pe OnePlus 3, iar la interior OnePlus 3 s-a descurcat mai bine la culori. În condiții cu luminozitate foarte scăzută, S7 câștigă clar, prin iluminarea excelentă. Deschiderea f/1.7 și pixelii mai mari de pe S7 aduc victoria fără drept de apel.  

OnePlus 3 are doar avantajul extra detaliilor și poate dynamic range mai bun ziua în anumite condiții. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×